![Nespresso gaszto élményközpont](/cache/images/stories/napi_sajto/2018/Gastro_Experience_Center_key_visual_160x160-equal.jpg)
Hamarosan ismét megrendezi a Nespresso a hazai gasztro évad egyik első nagy eseményét, a Nespresso Atelier-t. A rendezvény színvonalát többek között olyan nevek emelik, mint a Michelin-csillagos Sárközi Ákos (Borkonyha), Tiago Sabarigo (Costes Downtown) és Mizsei János (Mák Bistro), Mészáros Ádám és Mártha Róbert (ONYX), valamint Barna Ádám (St. Andrea Wine & Gourmet Bar), Herczeg Ágnes és Fiáth Attila borszakértő, illetve Nagy Zoltán (Boutiq’ Bar) bártender is. Nemcsak az ő mesteri fogásaik kulcseleme lesz a kávé, hanem a programokkal párhuzamosan futó interaktív kiállításé is, a Gastro Experience Centerben.
Milyen egy földes illat? Hogy lehet egy íz gabonás? Melyik kávé lehet „boros ízvilágú”? Rengeteg hasonló kérdésre kínál választ az izgalmas gasztro-élményközpont, ahol csokoládé-, bor- és kávészakértők segítségével kalandozhatunk az ízek és illatok világában.
Ha a gyakorlatban is kipróbálnád, hogyan kényezteti minden érzékszervünket a kávé, és szeretnéd egy új oldaláról megismerni kedvenc italodat, jelentkezz előzetesen a kiállításra. Vár a Nespresso Gastro Experience Center a Várkert Bazár exkluzív különtermében. A rendezvény ingyenes, de a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Épp ezért érdemes időben jelentkezni, mert a férőhelyek száma limitált.
A regisztráció február 7-én elindult a Nespresso oldalán: www.nespresso.com/atelierbudapest