A Kapucziner Kávémanufaktúra novemberi ajánlatai

Nyomtatás
Kedves Kávérajongó! Közel 30 éves kávé pörkölési múltunkat átgondolva sem volt még ilyen különleges év, mint ez a 2021-es, megannyi nehézséggel, de ugyanakkor rengeteg izgalmas és különleges kávéval. Szeretnénk ezt az évet méltóképpen zárni és bátran állítjuk, hogy büszkék vagyunk ünnepi kínálatunkra, melyben a világ legkülönlegesebb kávéit gyűjtöttük össze nektek. Megszokhattátok, hogy széles választékot tartunk, amelyben most megtalálható Geisha kávé 3 különböző országból, Cup Of Excellence győztes farmok kávéi, frissen érkezett Jamaica Blue Mountain és olyan új fajták, mint a H1, vagy a Papayo, valamint talán a legkülönlegesebb a Wild Kopi Luwak. Bízunk benne hogy ebből a gazdag kínálatból mindenki megtalálja majd az ünnepi asztalra legjobban illő kávékülönlegességet magának és szeretteinek.

Jó válogatást és kellemes ünnepi tervezgetést kívánunk!

kapucziner karacsonyi top blendKarácsonyi Top Blend - 250g - 4.000 Ft
Ünnepi arabica specialty kávé blend

Az ünnepi készülődést szeretnénk segíteni ezzel a különleges blenddel, mely mindig csak az év végén kapható a Kapuczinerben! A kávépörkölő mesterünk úgy állította össze a receptet, hogy a világ minden tájáról érkező kiváló arabica kávék harmonikus egészet alkossanak. Ebben a blendben olyan kávék formálják az ízvilágot, mint a Jamaicai Blue Mountaint, de helyet kapnak benne Cup of Excellence díjjal rendelkező specialty arabica kávék, ugyanúgy, mint az Indonéz Toraja, vagy kiváló kávék Etiópiából. Sok szeretettel ajánljuk az ünnepi asztalra, családi és baráti beszélgetések mellé, rég látott rokonok megvendégeléséhez, vagy kandalló melletti cappuccinos olvasgatáshoz.

Tovább a termékhez...


kapucziner jamaican blue mountainJamaica Blue Mountain - Wallenford - 250g - 6.800 Ft helyett 5.600 Ft
Ünnepi akciós arabica specialty kávé

Matthew Wallen, a britt tengerészet kapitánya, 1746-ban érkezett Jamaicára, idővel szenvedélyének a növénytermesztésnek szentelte életét a szigeten. Mintegy 400 féle különböző kávécserje fajtát honosított meg a Blue Mountain hegységben. Az évek folyamán a fahordókban szállított Jamaicai Blue Mountain kávé az ínyencek és a kávészakértők álmává vált és a Kapuczinerben is az egyik nagy kedvenc. Bátran ajánljuk az ünnepi asztalra.

Tovább a termékhez...


kapucziner GuatemalaGuatemala SHB Ep Huehuetanago Black Honey - 250g - 2.950 Ft
Új arabica specialty kávé

Huehuetenango Guatemala 8 kávés régiója közül a legmagasabban fekvő terület. Victorino Sanczhez Auilar farmer rendkívüli figyelmet fordít a termelésre, a feldolgozásra és a szüretre. Nem véletlen, hogy a világ leghíresebb pörkölői rendszeres visszatérő vevői. A most a Kapuczinerbe érkezett tétel paraméterei a műszeres vizsgálatok alapján kimagaslóak: a nedvesség tartalom 12,5%, a kávészemek fajsúlya 74,9 kg/ hl, a vízaktivitás mérő pedig 51-et mutatott, ami igazán kiváló érték. Egy rendkívül sűrű kávét pörkölhettünk, ami fekete csokoládés ízvilágot mutat, megspékelve trópusi gyümölcsökkel, testes, rendkívül hosszú utóízzel.

Tovább a termékhez...


kapucziner kolumbia geisha arabica kave 026Kolumbia - Finca El Rubi - Papayo - 250g - 3.000 Ft
Specialty arabica kávé

Ebből a microlot tételből, amiből összesen az egész világnak csak 700 kg áll rendelkezésére, szerencsére a Kapuczinernek sikerült 3 zsákot, azaz 105 kg-ot megcsípni. Ezek a babok valóban Papaya illatúak és ízűek. A kávét kézzel szedték, amikor már teljesen megérettek, majd 27 napon át szárították az emelt szárítóágyakon. Az eredmény egy igazán összetett kávé karamellával, mézzel, édes gyümölcsökkel, valamint egy igazán összetett és krémes elegancia a kávé karakterében.

Tovább a termékhez...


kapucziner nicaragua cimlapKapucziner Nicaragua La Bendicion kávékóstoló
Kávékorzó.hu kávé teszt

A Kávékorzó tesztelő csapata ezúttal a Nicaragua La Bendicion kávénkat vette górcső alá. Olvassátok el, hogy nekik mennyire ízlett és milyen pontokat kapott ez a tétel, talán kedvet is csinál, hogy ti is megkóstoljátok. :)

Tovább a teszthez...


Kapucziner kezmuves drazsek 02Kézműves Drazsék - többféle ízben - 100g - 1.490 Ft
Újdonság - csokis finomságok!

A frissen pörkölt ropogós mandulát és mogyorót, valamint az ízletes aszalt gyümölcsöket kiváló minűségű ét-, tej-, és fehércsokoládéba mártották, így készültek kézműves ínyenc drazséink. Limitált kiadású finomságainkat szeretettel ajánljuk az ünnepekre, kávé mellé, és természetesen a hétköznapok megédesítésére is. Amikor napközben kimerít a munka, elég egy szem és feltöltődsz energiával. Válassz kedvedre a különböző ízekből!​

Tovább a termékhez...


kave elofizetes 02 kicsi180 nap alatt a Föld körül - kávé előfizetés - 39.900 Ft
Ünnepi ajándék ötlet

Talált már olyan ajándékot, amelynek nem egyszer, hanem hatszor is örülhet? Sőt, fél éven keresztül minden reggel, amikor újabb és újabb kávékat kóstol! Lepje meg szeretteit, vagy akár saját magát egy Föld körüli úttal a Kapucziner segítségével! Rendelje meg csomagunkat és minden hónapban frissen pörkölve küldjük a kávét otthonába a világ különböző tájairól. A Kapucziner pörkölőmestere végigkalauzolja a földrészek karakteres ízvilágú single origin arabica kávéin!

Tovább az előfizetéshez...



karacsonyi csomagKarácsonyi csomag eszpresszó csészével - 10.900 Ft
Ünnepi ajándék ötlet

Ajándékozz hosszan tartó élményt szeretteidnek, barátaidnak a Kapucziner karácsonyi csomaggal! A reggeli kávé, vagy a délutáni capuccino kortyolgatása közben eszükbe fog jutni a veled közösen eltöltött idő, a találkozás emléke. Csomagunk két kiváló ünnepi blendet, azaz kávékeveréket tartalmaz, melyek a kávépörkölő mesterünk titkos, jól bevált receptjei szerint készülnek.

Tovább a termékhez...