A Kapucziner Kávémanufaktúra decemberi ajánlatai

Nyomtatás
Egy rendkívül mozgalmas év lezárására készülődünk és az egész évben tapasztaltakat megerősítve szeretnénk az eddigi fennállásunk legkiválóbb kínálatával a rendelkezésetekre állni az ünnepi készülődéshez. Az ünnepekre bátran ajánljuk az egyik közvetlen termelő partnerünk, a Santa Cristina farm káváját, ami nem csak az ünnepi asztalon gőzölögve bizonyíthat, de akár a fa alatt is megállja a helyét, mint exkluzív ajándék. Most ráadásul akciós áron kínáljuk, hogy megkönnyítsük a döntéseteket!

Az ünnepi asztalra mindenki megtalálja majd a szokásos kedvencét, de érdemes lehet elkalandozni is és új kávékat megkóstolni. Mit szólnátok például egy jó Geisha kávéhoz? Ebből most 3 különböző félét is kínálunk és biztosak vagyunk benne, hogy bármelyiket kóstoljátok, el lesztek ragadtatva.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk!

Szállítási információ: a futárcégek túlterheltsége miatt
kérjük korábban adjátok le rendeléseiteket,
Karácsonyra - December 16-ig,
Szilveszterre - December 27-ig,
hogy a frissen pörkölt kávék időben megérkezzenek. Köszönjük!


kapucziner karacsonyi top blendKarácsonyi Top Blend - 250g - 4.000 Ft helyett 3.000 Ft
Ünnepi arabica specialty kávé blend
Az ünnepi készülődést szeretnénk segíteni ezzel a különleges blenddel, mely mindig csak az év végén kapható a Kapuczinerben! A kávépörkölő mesterünk úgy állította össze a receptet, hogy a világ minden tájáról érkező kiváló arabica kávék harmonikus egészet alkossanak. Ebben a blendben olyan kávék formálják az ízvilágot, mint a Jamaicai Blue Mountaint, de helyet kapnak benne Cup of Excellence díjjal rendelkező specialty arabica kávék, ugyanúgy, mint az Indonéz Toraja, vagy kiváló kávék Etiópiából. Sok szeretettel ajánljuk az ünnepi asztalra, családi és baráti beszélgetések mellé, rég látott rokonok megvendégeléséhez, vagy kandalló melletti cappuccinos olvasgatáshoz.
Tovább a termékhez...


Kenya AA Plus KiamaniaRuanda - Gisheke Natural - 250g - 2.995 Ft
Ünnepi arabica specialty kávé újdonság
Újdonság a friss érkezésből a filteres kávék kedvelőinek. A Gisheke mosóállomás 1.650-1.850 m tengerszint feletti magasságban található Nymasheke-ben, Ruanda nyugati országrészében. A 2017-es tulajdonos cserét követően a mosóállomás jelentős felújításon és fejlesztésen esett át, hogy nagyobb mennyiséget tudjon kezelni. Ma mintegy 630 kistermelő dolgozik együtt a mosóállomással, Josue Dusengiyumva ügyvezető igazgató irányítása alatt. Ez egy kiváló minőségű specialty arabica kávé, mely a csészében sima és selymes, lédús narancs és csonthéjas jegyekkel.
Tovább a termékhez...


ruanda aa arabica kave 055Dominika - Arroyo Bonito Estate Honey - 250g - 2.400 Ft
Ünnepi arabica specialty kávé újdonság
A Fernandez családi farm tulajdonosa Jose Maria Fernandez (Don Pepe) és fia, Luis. A kávét 140 hektáron termesztik; Ebből 70-et Caturra növényekkel telepítettek, a közelmúltban pedig 70 hektárt Catimor cserjékkel. Farmuk a jarabacoai Arroyo Bonito városában található, átlagosan 1.400 méteres tengerszint feletti magasságban. Ez az egyik legmagasabban fekvő kávéfarm, és a Jose Armando Bermudez Nemzeti Parkkal határos. Az ültetvény termése kiváló, egészen magas minőségű, specialty arabica. A csészében finom citromos gyümölcsökkel és rendkívüli édességgel varázsolja el a kávérajongókat.
Tovább a termékhez...


el salvador santa cristinaEl Salvador - Santa Cristina farm - 250g - 2.400 Ft helyett 2.000 Ft
Specialty arabica kávé - ünnepi akcióban
El Salvador Közép-Amerikában található, a világ talán legizgalmasabb kávéi teremnek ezen a vidéken. Ezt a Bourbone fajtájú kávét szüret és feldolgozás után közvetlenül a kávéfarmról (direct trade) szereztük be. A Santa Cristina farm az ország központi régiójában, egy gyönyörű fekvésű tó közelében található. Ez a specialty minősítésű, "honey" feldolgozású kávé alapvetően nagyon édes, mindemellett trópusi gyümölcsös ízjegyeket is hordoz.
Tovább a termékhez...


csomag espresszo 2 kave 05Arabica kávé + 2 eszpresszó csésze fedővel - 13.900 Ft
Ünnepi ajándék ötlet
Ajándékozz hosszan tartó élményt szeretteidnek, barátaidnak a Kapucziner karácsonyi csomaggal! A reggeli kávé kortyolgatása közben eszükbe fog jutni a veled közösen eltöltött idő, a találkozás emléke. Csomagunkba a csak az ünnepi időszakban kapható Kapucziner Karácsonyi Top Blendet tettük és két fantasztikus Kapucziner Eszpresso csészét kerámia fedővel.
Tovább a termékhez...


kave elofizetes 02 kicsi180 nap alatt a Föld körül - kávé előfizetés - 39.900 Ft
Ünnepi ajándék ötlet
Talált már olyan ajándékot, amelynek nem egyszer, hanem hatszor is örülhet? Sőt, fél éven keresztül minden reggel, amikor újabb és újabb kávékat kóstol! Lepje meg szeretteit, vagy akár saját magát egy Föld körüli úttal a Kapucziner segítségével! Rendelje meg csomagunkat és minden hónapban frissen pörkölve küldjük a kávét otthonába a világ különböző tájairól. A Kapucziner pörkölőmestere végigkalauzolja a földrészek karakteres ízvilágú single origin arabica kávéin!
Tovább az előfizetéshez...



karacsonyi csomagKarácsonyi csomag eszpresszó csészével - 10.900 Ft
Ünnepi ajándék ötlet
Ajándékozz hosszan tartó élményt szeretteidnek, barátaidnak a Kapucziner karácsonyi csomaggal! A reggeli kávé, vagy a délutáni capuccino kortyolgatása közben eszükbe fog jutni a veled közösen eltöltött idő, a találkozás emléke. Csomagunk két kiváló ünnepi blendet, azaz kávékeveréket tartalmaz, melyek a kávépörkölő mesterünk titkos, jól bevált receptjei szerint készülnek.
Tovább a termékhez...