A Kapucziner Kávémanufaktúra novemberi ajánlatai 2022

Nyomtatás
Egy kávépörkölő számára fontos, hogy időben gondoskodjon minden összetevőről, a legkiválóbb alapanyagokról, a csomagolóanyagokról, a címkékről. Különösen fontos ez az ünnepi szezonok előtt. Az idei évben pedig ezek mellett külön gondot kellet fordítani, hogy le tudjunk szerződni és legyen elektromos áram és gáz az ünnepi pörköléshez. Az alapok biztosítása után, az idei évben is megalkottuk a Karácsonyi TOP blendünket. Szerintünk nagyon jól sikerült. Sok kísérlet és kóstolás után már bátran ajánljuk az ünnepi asztalra. Az idei ünnepi kínálat összeállításában igyekeztünk új fajtákat és új feldolgozású kávékat hozni a világ legjobb ültetvényeiről. Igazán büszkék vagyunk például arra, hogy El Salvadorból már 3 Cup of Excellence győztes farmmal is kapcsolatban vagyunk, és a kiváló kávéik megtalálhatóak a kínálatunkban.

Indonézia RubyÚJ ARABICA SPECIALTY KÁVÉ
Etióp - Guji Anasora Grade 1 Natural
Az Anasora Estate a dél-etiópiai Guji régióban, Wocho Sololo kis közösségében található. Edame Tadesse egy harmadik generációs kávétermesztő, és nagy kávés családból származik. A mikroklíma, a vörösesbarna talaj és az őshonos fajták adják az Anasora kávé egyedi tulajdonságait. Ez a tétel egy tipikus természetes feldolgozású kávé, krémes, kerek testességgel. A csészében piros bogyós gyümölcsök, étcsokoládé jegyek és aszalt gyümölcsök édessége jellemzi.

250g - 3.950 Ft
Tovább a termékhez

panama fincaÚJ ARABICA SPECIALTY KÁVÉ
Panama - Finca Camiseta - Rainbow Natural
Az 1940-es évek végén a Boquete körzetben (a Baru vulkán közelében fekvő régióban) Vidal Suárez és Eira Gutierrez de Suárez (Laura E. Suárez szülei) indították el a kávé termesztés hagyományát. Ez a kávé a La Camiseta farmról származik, amely a Suárez család tulajdonában lévő három farm egyike. Az ott termesztett főbb fajták a Typica, Catuai, Catuai Amarillo és Geisha. Ez egy nagyon izgalmas kávé, melynek a csésze profiljában a mangó és az ananász gyümölcsös jegyeit édes dió és rum teszi teljessé.

250g - 3.950 Ft
Tovább a termékhez

kapucziner cascaraÚJ Cascara termék
Panama Esmeralda Geisha Cascara - kávécseresznye - 80g
A Panama Esmeralda Geisha a világ egyik legdrágább és leghíresebb kávécseresznyéje.

Elkészítési javaslat:
arányok: 5g cascara - 165 ml forró (90-92 Celsius-fokos) víz
áztatási idő: min. 2-3 perc, de lehet tovább is áztatni bátran
eszköz: Tea szűrő, French Press

80g - 1.950 Ft
Tovább a termékhez


kapucziner peaberryNOVEMBERI AKCIÓK!
Pápua Új-Guineai Peaberry
Hogy mi is az a peaberry? Általában a két mag van a kávécseresznye belsejében lapos felükkel egymás felé fordulva. De előfordul hogy csak részben termékenyül meg a virág, ilyenkor csak egy mag van benne. Ezt nevezzük peaberry-nek, amely nem lapos hanem gömbölyű, hiszen volt elég helye a cseresznyén belül nagyra nőni. A peaberryt a termésből mindig kiszelektálják és külön értékesítik, különlegessége miatt.

Ez a Pápua Új Guineai kávé harmonikusan kerek ízű, kellemes illatú, enyhén savas. Telt íz, intenzív, közepesen erős zamat jellemzi, amely az egyik legjobb fajtatiszta kávévá koronázza ezt a típust.


250g - 2.400 Ft 3.000 Ft helyett
Tovább a termékhez

hawaii kona kave 060NOVEMBERI AKCIÓK!
Hawaii Kona
Hawaii nagy szigetén Kona tartományban terem a méltán híres Hawaii Kona arabica kávé. A vulkanikus, tápanyagban igen gazdag fekete talaj, a tökéletes éghajlati viszonyok kedveznek a hawaii kávészemeknek, melyek ezáltal fényesebbek és arányosabbak, mint az átlag. Íze harmonikus, szokatlanul gazdag, közepesen testes, ugyanakkor mérsékelten savas. A hawaii Kona kávé utóíze fűszeres, enyhén fahéjas, jogosan nevezik érzékinek. Az espresso kedvelői a világ egyik legjobb kávéjának tartják.

250g - 5.600 Ft 6.500 Ft helyett
Tovább a termékhez

kapucziner burundiNOVEMBERI AKCIÓK! FILTER KÁVÉHOZ!
Burundi - Umoco Wikawa
Az Umuco W'ikawa jelentése "a kávé fénye" - mert az itteni gazdálkodók úgy érzik, hogy a kávé irányfény számukra, irányt és jelentést ad nekik.

A kiváló termés és gondos feldolgozási eljárás egy nagyon kellemes csészeprofilt kölcsönöz ennek a különlegességnek. Kellemes citromsav, kiegyensúlyozott karamell édességgel kombinálva, miközben finom diójegyek jellemzik fűszeres utóízzel. Ajánljuk a filter kávék készítőinek. Erről a tételről nem érdemes lemaradni.

250g - 2.800 Ft 3.400 Ft helyett
Tovább a termékhez


kapucziner ajandekcsomagÜNNEPI AJÁNDÉK CSOMAGOK
Karácsonyi kávé csomag - espresso csészével
Ajándékozz hosszan tartó élményt szeretteidnek, barátaidnak a Kapucziner karácsonyi csomaggal!

Karácsonyi csomagunkban a következő termékek találhatóak:
Karácsonyi TOP kávé blend - 250g
Tűzijáték kávé blend - 250g
Kapucziner étcsokis kávészem - 100g
Kapucziner espresso csésze - 1db
Elegáns papírtáska - 1 db - amibe az ajándékok mind beleférnek

14.900 Ft /csomag
Tovább a termékhez

ajandekutalvany 01ÜNNEPI AJÁNDÉK ÖTLETEK
Kapucziner ajándék utalványok
Lepje meg szeretteit a Kapucziner 10.000 Ft-os, vagy 20.000 Ft-os ajándék utalványaival. Az utalványok a www.kapucziner.hu összes termékére beválthatók. A megajándékozott biztosan megtalálja a neki megfelelő kávékülönlegességet, így egyben egy különleges élményt is ajándékozunk, ami még az ünnepek elmúltával is tartósan kellemes emlékeket okoz.

Tovább az utalványokhoz

posta csomagautomataKEDVEZMÉNYES SZÁLLÍTÁS
MPL csomagautomata
Szerződéses partnerünk a Magyar Posta Logisztika az idei év folyamán nagyon sok MPL csomagautomatát üzemelt be. Érdemes a csomagot ilyen helyre rendelni, mert egyrészt nem kell a futárt várni, másrészt ez a szállítási mód jelenleg a legkedvezőbb árú, ráadásul itt már 15.000 Ft feletti rendelésnél átvállaljuk a szállítási díjat.