Akár 35% - Black Friday az EspressoShop.hu-n nov. 25-től 27-ig!

Nyomtatás
Csak 3 napig 3 különlegességünket óriási kedvezménnyel vásárolhatja meg! Az ikonikus illy design Francis X1, a csodaszép, illatos Dammann adventi teanaptár, és a Melitta porcelán filterkávé szettje a brutál kedvezmény mellett ajándék illy kávéval jön!

A legendás illy Francis X1 kávégép 20% kedvezménnyel!


bf illy1Csak most, akár 56 600 Ft kedvezménnyel kínáljuk az illy ikonikus kávéfőzőjét, a legendás Francis X1-et! A legújabb Anniversary kiadás egyszerre tud darált kávét és az ESE pod-ot lefőzni, így a fenntarthatóságot leginkább a szem előtt tartó, és nem utolsósorban gyönyörű, minőségi anyaghasználatának köszönhetően időtálló szerkezet, mely lakása, irodája méltó, és különleges dísze lehet. Csak vigyázzon, mert mindenki Önhöz jár majd kávézni! :-)

A Francis X1 Anniversary az amerikai Good Housekeeping 2022-es Konyhagép és Kávé díjának győztese a professzionális szintű eszpresszó kategóriában. ( Good Housekeeping’s 2022 Kitchen Gear and Coffee Awards, professional level espresso )

IDE KATTINTSON A KEDVEZMÉNYES GÉPEKÉRT!

Dammann adventi teanaptár 23 % kedvezménnyel


bf illy2Még épp odaér december 1-ig, az advent kezdetéig a különleges minőségű teákat alkotó francia Dammann csodaszép adventi tea naptárja, mely most 23 % kedvezménnyel 12 900 Ft helyett csak 9 900 Ft! Hangolódjon a karácsonyra a Dammann teáival! Mindennap másik meglepetés teát ízlelhetsz meg a 24 kristályfiltert tartalmazó, elegáns adventi tea naptárból.

A 24 teából 12 íz még nem szerepelt adventi naptárunkban, és nem kevesebb, mint 8 teljesen új receptet készített idén a Dammann teamestere.

IDE KATTINTSON A JÓÁRASÍTOTT ADVENTI NAPTÁRÉRT!

bf illy3Melitta Pour Over porcelán filterkávé szett 35% kedvezménnyel és ajándék illy kávéval!


Legyen saját maga baristája és készítse el kávéját a Melitta hipszter porcelán filterkávé szettjében! Elegancia, megbízhatóság és a frissen főzött kávé egész lakást betöltő illata és finom íze - mindezt megtestesíti a Melitta klasszikus, kézműves kávéfőzője. És még az ágyban szervírozva is jól mutat! Most 22 090 Ft helyett mindössze 14 330 Ft a kávéfőző, amit egy doboz ajándék illy darált kávéval is megfejelünk, így még 4 765 Ft értékben csúcsminőségű kávé is érkezik a csomagban! Csapjon le rá, ne hagyja ki!

IDE KATTINTSON A VERHETETLEN ÁRON BESZEREZHETŐ PORCELÁN KÁVÉS SZETTÉRT AJÁNDÉK KÁVÉVAL!