A Miele három új beépíthető kávéfőzője

Nyomtatás
miele beépíthető kávéautomatákA Miele céget eddig legtöbben a jó minőségű konyhai beépíthető készülékeiről ismerték. Most azonban több beépíthető automata kávéfőzőt mutatott be a nagyközönség számára, melyben megtalálható a hagyományos automata kávéfőző, ami darált és szemeskávéból képes kávét készíteni, illetve megjelent két új kávékapszulás géppel is amelyben a Nespresso rendszere került adaptálásra.

A Miele kávéfőzők - bármilyen konyhája van is Önnek - tökéletesen illeszkednek a konyhabútorba. Legyen az felső-, magas- vagy kiegészítő szekrény, 50 vagy 60 cm széles - ezt a készüléket bárhová beillesztheti. Sőt, a vásárolható tartozékokkal akár szabadon álló készülékként a konyhapultra helyezve, vagy szekrény alá építve is használhatja.

A CVA5060 tipusjelű hagyományos automata kávéfőző legfőbb tulajdonságai:

A CVA 3650 és CVA 3660 –as tipusú Nespresso rendszerű kávéfőzők tulajdonságai:

A készülékek első bekapcsolásakor a kijelzés nyelvén túl ízlésünknek megfelelően beállíthatjuk a számunkra tökéletes kávé sajátosságait, mint például az adag méretét, vagy a különböző típusú kávékat, melyeket a kapszulatartályban elhelyezünk.

A Nespresso rendszer:
nespresso kávékapszulákA Nespresso gyártási módszerével a frissen darált, válogatott kávé levegőtől elzárva kerül a kávékapszulába. Az ízek így egészen az elfogyasztásig, az Ön csészéjéig tökéletesek maradnak. Az összesen 12 kapszulafajta között megtalálható a nagyon erős, rövid eszpresszótól kezdve az akár elalvás előtt is iható gyenge, krémes kávéig bezárólag. A rendszer hátránya, hogy csak a saját kávékapszuláival használható, amely erőteljesen behatárolja az elérhető választékot az E.S.E. ( Easy Serving Espresso) rendszerrel szemben, ahol szinte minden kávéforgalmazó képviselteti magát!



A készülékek megvásárlását azoknak ajánljuk, akik megelégszenek a viszonylag szűkös kávéválasztékkal, és ízlenek a Nespresso által kínált kávéfajták, illetve mindenképpen beépíthető készüléket szeretnének konyhájukban elhelyezni.