KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

pascucci kávézó portálA több, mint 100 éves múltra visszatekintő olasz kávéüzem, a PASCUCCI, ideális partnernek bizonyul a kifinomult és korszerű kávékultúra magyarországi népszerűsítésében. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy 2011-ben a Top 10 Kávézója közé beválasztották a Váci úti TESCO EXTRÁBAN megnyílt magyar tulajdonú Pascucci Kávézót. A fiatalos lendülettel megtervezett pavilonban szinte azonnal életre kelt e napi rendszerességre építő kávézó. Két tulajdonosa közül Rudas Ferenc az, aki a vendéglátás klasszikus értékein edződve igyekszik szertartássá érlelni az igényes kávézást. A Pascucci Kávézó másik tulajdonosával, Dr. Horváth Patrikkal beszélgetünk a díjról, a kávéról és arról miként kerül egy jogász a babkávék bűvöletébe.

stühmer kávéház bemutató címerA kávékorzó 2011-es év Top 10 kávézója közé beválasztották a STÜHMER Kávéházat is, amely Kaposváron, a Fő u. 4. szám alatt található. A tulajdonossal beszélgettünk, hogy olvasóinknak részletesen bemutathassuk a méltán híres STÜHMER kávéházat.

A múlt században, 1928-ban Stühmer Frigyes által alapított és megnyitott édesség-bolt, majd kávézó a műemlékileg védett pultjával ma is a századelőt idézi, természetesen mai felfogásban. Igyekszünk a nosztalgiázó vendégeink igényeinek legmagasabb szintű kielégítésére. A minőség minden termékünkre nézve kötelezően magas színvonalú, a kávékultúra terén pedig a legnagyobb alázattal vállaltuk és teljesítjük a fogyasztói szokások minőség irányába történő formálást. A kávézó helyiségcsoportja adta lehetőségekkel élve a szivarozás szenvedélyeinek is hódoló kávérajongóknak szivarklubot alakítottunk ki. Hitvallásunk, hogy nem állhatunk meg a jónál, ha jobbat is lehet készíteni, nem gondolhatjuk, hogy a szükséges tudás maradéktalan birtokában vagyunk, ahhoz folyamatosan újat lehet és kell hozzárendelnünk a minőségre vágyó és igényes vendég kiszolgálása, megtartása érdekében.

cupping a printa kávézóbanAz a tíz ember aki részt vett múlt szombaton a Printa kávézó különleges cupping programján, joggal mondhatja magáról: "Jókor voltam, jó helyen!" Nevezetesen, hogy a számítógép előtt ült, ráadásul pont akkor, mikor Várady Tibor meghirdette az első "Cupping, Printa módra" rendezvényt. A gyorsaság e téren kulcsfontosságúnak bizonyult, hisz a 10 kiadó hely pillanatok alatt elkelt.