KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Balatoni barista bajnokságEgy jó kávé mellett barátságok szövődnek, szerelmek lobbannak lángra, üzletek köttetnek. Illata ébreszt reggel, felélénkít délben, elcsábít délután. Gőzölgő, krémes, zamatos - és művészi is lehet. Hogy hogyan? Ez is kiderül Gyenesdiáson, az I. Balatoni Barista Bajnokságon, május 7-én. A program a vendéglátásban dolgozóknak és a kávézás szerelmeseinek is érdekes lehet.

Kávébár Bazár 2016Február 20-21-én immár hetedik alkalommal zajlik a hazai kávé- és bárvilág meghatározó eseménye, a KávéBár Bazár, melynek idén is az Erzsébet körúti, ötcsillagos Corinthia Hotel Budapest ad otthont. A látogatók a belépőjegy megvásárlásával ötven kiállító több mint kétszáz termékét – kávékat, borokat, párlatokat, kísérőfalatokat – kóstolhatják végig. A kiállítás nemcsak a szakmabeliek, hanem a fogyasztók részére is rengeteg újdonságot, ínyencséget és látványos programokat kínál.

Kávékorzó Díjátadó 20152015. december 5.-én délután a Váci utca forgatagán sikeresen átverekedve magunkat, megérkeztünk a Hotel Mercure City Center-be az idei díjátadó helyszínére, ahol már közben javába folyt a Magyar Cezve/Ibrik bajnokság. A lehetőséget és színvonalas helyszínt ezúton is köszönjük az Egyesület A Magyar Kávékultúráért Nonprofit Szervezetnek, és a szállodának.