KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Kávébár bazár 2015Idén is megrendezésre került, az ország legnagyobb kávés megmozdulása, a Kávébár Bazár, melyet a tavalyi rendezvényhez hasonlóan, most is a Corinthia Hotelben tartottak. Az esemény két napos volt, az elővételes kétnapi jegy ára 10%-al drágult, de a napijegy helyszíni ára 500 Ft-tal csökkent, a ruhatár idén is ingyenes maradt. De lássuk a felhozatalt, az olvasóinkat inkább ez érdekli.

KávébárBazár 2015 versenyA KV-s szakmai egyik legnagyobb eseményére került sor 2015. február 21-22-én az 5 csillagos Corinthia Grand Hotelben – mely 2014-ben 5 csillagos kategóriában az „Év szállodája” megtisztelő címet kapta – Budapesten. A 2 napos rendezvényen számos KV pörkölő és forgalmazó cég volt jelen mind a klasszikus olasz, mind pedig az ún. „újhullámos” vonal képviseletében. Mind a 2 napon izgalmas megmérettetésekre is sor került.

Kávébár BazárFebruár 21-22-én immár hatodik alkalommal zajlik a hazai kávé- és bárvilág meghatározó eseménye, a KávéBár Bazár, melynek idén is a belvárosi, ötcsillagos Corinthia Hotel Budapest ad otthont. A látogatók a belépőjegy megvásárlásával ötven kiállító több mint kétszáz termékét – kávékat, borokat, párlatokat, kísérőfalatokat – kóstolhatják végig. A kiállítás nemcsak a szakmabeliek, hanem a fogyasztók részére is rengeteg újdonságot, ínyencséget és látványos programokat kínál.