KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

martello kapszulás kávé és kávégépA Martello kapszulás rendszere 5 fajta kávé-, és 4 fajta teakapszulát kínál, amelyekből mindenki az ízlésének és napszaknak megfelelően választhat. A kapszulás rendszer előnye a másféle kávé-készítésekkel szemben, hogy mindig friss aromával, állandó minőségben fogyaszthatjuk a mindennapi "feketénket”, így a kávézás teljes élvezetét nyújtja a lehető legkevesebb fáradtsággal. Lehetőségünk nyílt tesztelni a Martelló kávékapszulás rendszerét, amit a Martello Magyarországtól kaptunk kipróbálásra.

rancilio silvia kávéfőzőMegkértek, hogy üssek össze egy felhasználói útmutatót a Rancilio Silvia eszpresszó kávéfőzőgépről. Bár jelenleg nincs a tulajdonomban, mégis úgy gondolom, hogy még mindig ez a legjobb gép 1000 dollár alatt. Azok, akiknek van, egyet fognak velem érteni. Azok, akik eladták a sajátjukat (bármilyen oknál fogva) és sajnos én is határozottan ebbe a csoportba tartozom, tanúsítani fogják a gép megbízhatóságát, hosszú élettartamát, és elátkozzák azt a pillanatot, amikor egy ilyen gépet, mint ez, hagytak kicsúszni a kezükből.

Olympia cremina karos kávéfőzőgépManapság karos kávégépnek azokat a készülékeket szokás nevezni, melyek szűrőtartókarral rendelkeznek: a szűrőkosárba pakoljuk az őrölt kávét, a kart elfordítva rögzítjük a gépen, majd gombnyomásra beindítunk egy vízpumpát, ami 9 bar nyomással préseli át a forró vizet a kávéőrleményen, így elkészítve a „krémes” eszpresszó kávét.

miele beépíthető kávéautomatákA Miele céget eddig legtöbben a jó minőségű konyhai beépíthető készülékeiről ismerték. Most azonban több beépíthető automata kávéfőzőt mutatott be a nagyközönség számára, melyben megtalálható a hagyományos automata kávéfőző, ami darált és szemeskávéból képes kávét készíteni, illetve megjelent két új kávékapszulás géppel is amelyben a Nespresso rendszere került adaptálásra.