KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Kedves Kávérajongó! Ilyenkor év elején a Kapuczinerben is tele vagyunk új tervekkel. Már dolgozunk azon, hogy ebben az évben is több újdonsággal jelentkezzünk. Szeretnénk az idei évben is Cup of Excellence győztes kávékat elhozni nektek. Mivel ezek licites kávék ezért az utóbbi években a világban az árak nagyon elszaladtak. Ennek ellenére mindent megteszünk, hogy immár 5. éve kínálatunkban ismét bekerüljön egy-egy különlegesség.

Az elhatározás, hogy mivel szeretnénk foglalkozni a jövőben, vagy hogy mi az amit szívesen megtanulnánk, - mert izgalmasnak, érdekesnek találjuk,- sokszor nagyon egyszerűen megy. Maradnak azonban kérdőjelek, hiszen már az iskolaválasztás is kisebb bonyodalmat okozhat. Mivel nem ismerjük még az adott iskolát, a tananyagot, az oktatás minőségét, ezért sokfelé nézelődünk, és próbáljuk megtalálni a számunkra legjobbat. Így van ez a barista tanfolyamnál is. Melyik a legjobb iskola, milyen a legjobb barista tanfolyam? Mi megnéztük az egyik legnépszerűbb képzőt, a Bestmixer iskolát, és utánajártunk, hogy barista témában milyen lehetőségeink vannak, amennyiben őket választjuk.
A tanfolyamok tárháza igen széles, egészen az alapoktól, a profi szintig meg tudjuk tanulni a barista szakma csínját-bínját. Hogy melyik tanfolyamban mi tetszik a legjobban, és mitől olyan népszerű és innovatív ez az iskola, azt most leírjuk, nézzük hát a tanfolyamokat.

Egy rendkívül mozgalmas év lezárására készülődünk és az egész évben tapasztaltakat megerősítve szeretnénk az eddigi fennállásunk legkiválóbb kínálatával a rendelkezésetekre állni az ünnepi készülődéshez. Az ünnepekre bátran ajánljuk az egyik közvetlen termelő partnerünk, a Santa Cristina farm káváját, ami nem csak az ünnepi asztalon gőzölögve bizonyíthat, de akár a fa alatt is megállja a helyét, mint exkluzív ajándék. Most ráadásul akciós áron kínáljuk, hogy megkönnyítsük a döntéseteket!

Kedves Kávérajongó! Közel 30 éves kávé pörkölési múltunkat átgondolva sem volt még ilyen különleges év, mint ez a 2021-es, megannyi nehézséggel, de ugyanakkor rengeteg izgalmas és különleges kávéval. Szeretnénk ezt az évet méltóképpen zárni és bátran állítjuk, hogy büszkék vagyunk ünnepi kínálatunkra, melyben a világ legkülönlegesebb kávéit gyűjtöttük össze nektek. Megszokhattátok, hogy széles választékot tartunk, amelyben most megtalálható Geisha kávé 3 különböző országból, Cup Of Excellence győztes farmok kávéi, frissen érkezett Jamaica Blue Mountain és olyan új fajták, mint a H1, vagy a Papayo, valamint talán a legkülönlegesebb a Wild Kopi Luwak. Bízunk benne hogy ebből a gazdag kínálatból mindenki megtalálja majd az ünnepi asztalra legjobban illő kávékülönlegességet magának és szeretteinek.