KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Kávé és Tea vásárlási lehetőségek

200 millió csésze kávéital…
1,5 milliárd gramm őrölt kávé…
7,5 millió megtett km…
Több mint 3000 partner…
pkv rolunk v3
16 év kávépiaci munka néhány fontos eredménye, amelyekre büszkék vagyunk. Cégünk, a Pannon Kávé Kft. a 2004. évi megalakulása óta meghatározó szereplője a hazai kávégépszolgáltató szektornak. Partnereink között megtalálhatóak élelmiszerboltok, nemzeti dohányboltok, irodák, szállodák, kávéházak, éttermek egyaránt.

Erre a tapasztalatra építve, 2020-ban egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk: a MindigKávé Webshop segítésével, immáron a magyar háztartásokba is el tudjuk juttatni a Corso Verona, Caffé Perla és Cafés Cornellá kávéinkat.

A MindigKávé webáruház professzionális termékeket kínál, hogy otthonába is kávéházi hangulatot tudjon varázsolni! Az árazásnál figyelembe vettük, hogy minél több emberhez el tudjanak jutni az általunk kínált kávék (szemes, őrölt, kapszulás és instant változatban is), valamint a hozzájuk tartozó kiegészítők. A MindigKávé webshopban mindent megtalál, ami a gondtalan kávézáshoz szükséges, barista eszközök és kiegészítők széles választékával várjuk!

A webáruház mögött nagy tapasztalattal és szaktudással rendelkező kollégák állnak, akik tudatosan és könnyedén mozognak kávék és a kávézás világában, így nem csak forgalmazók vagyunk, de tanácsadóként is szívesen közreműködünk.

Gyorsaság, kényelem és biztonság: a MindigKávé webáruház legfontosabb céljai a szállítás és fizetés során. Ennek érdekében a legprofibb partnerekkel és szolgáltatókkal dolgozunk együtt, hogy Önnek nem csak a kávézás, de a rendelés is élmény legyen!

PKV csapat

Csapatunk készséggel áll rendelkezésére!

www.mindigkave.hu