KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

La Pavoni

Több
11 éve 7 hónapja #67 Írta: KyroTrack
KyroTrack válaszolt a következő témában: La Pavoni
Köszönöm a választ, azonban nincs rá hely, meg anya kidob mindenestöl ha még egy ilyet is oda rakok :) Szóval inkább hozzá fog tartozni a szertartáshoz a tekergetés :)
Azt még hadd kérdezzem, hogy hogy lehet a nyomást és a hőfokot állítani?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 7 hónapja #68 Írta: ronin s8
ronin s8 válaszolt a következő témában: La Pavoni
Ezen sehogy. Stopperezned kell a helyes hőfokhoz.
Nehéz pályára tévedtél. Az a helyzet, hogy a Pavoni elég sok odafigyelést igényel, és mindenképpen a daráló lesz a legszűkebb keresztmetszet. Annak a beállításával tudsz ugyanis variálni a lefolyással. A kézi Hario ideig-óráig elmegy - kérdés, mikor unod meg?
Nem elvenni akartam a kedvedet, sőt! Sok sikert kívánok hozzá! O0

ECM Giotto, La Pavoni Professionale (Gaggia Factory 2002), Gaggia Classic PID,
Macap, Compak K6.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 7 hónapja #69 Írta: KyroTrack
KyroTrack válaszolt a következő témában: La Pavoni
Köszi :) Mit stoppereljek? :) Úgy értem mit kell nézni, mit mérjek?
Jaja tudom, hogy nem egyszerű a feladat, de pont az lenne benne a jó, hogy nem csak egy gombot kell megnyomnom mint egy majom, hanem az ügyességemtől és az odafigyelésemtől függ a minőség. Ez azért nem rossz :)
A kézi Hario-t talán az első tekerés után megunom, de nincs más választás :) Meg talán majd hozzá fog tartozni az egész "szertartáshoz".

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 7 hónapja #70 Írta: ronin s8
ronin s8 válaszolt a következő témában: La Pavoni
Stopperrel méred, hogy bekapcsolás után mikor tudsz csapolni.
Mivel nekem műszeres Pavonim van, sajna nem tudok ebben segíteni.

ECM Giotto, La Pavoni Professionale (Gaggia Factory 2002), Gaggia Classic PID,
Macap, Compak K6.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 7 hónapja #71 Írta: KyroTrack
KyroTrack válaszolt a következő témában: La Pavoni
Ja értem :) Azt hittem akkor jó a nyomás, amikor fütyül a biztonsági szelep és akkor a kapcsolót át lehet állítani egyesre... Rosszul gondoltam ezek szerint?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 7 hónapja #72 Írta: ronin s8
ronin s8 válaszolt a következő témában: La Pavoni
Jól gondoltad, de ennél azért kicsit bonyolultabb a rendszer. Figyelni kell, hogy átkapcsolás, vagy fütyülés után hány mp múlva kell vele főzni. Ki kell tapasztalni.


De először a lefolyást oldd meg a darálóval...

ECM Giotto, La Pavoni Professionale (Gaggia Factory 2002), Gaggia Classic PID,
Macap, Compak K6.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.186 másodperc