KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

A Kávés Szakma Legjobbjai 2016-ban - szavazás

Kávékorzó DíjátadóKedves olvasó! A KÁVÉKORZÓ a fogyasztókat bevonva évek óta díjazta a kávés szakmában a „Legjobbakat”. Korábban sem volt ez egyszerű feladat, de be kellett látnunk, ma már annyira széles a mezőny, hogy a jó döntés meghozatala kegyetlenül nehéz, így több változtatást tartottunk helyesnek.

Ismét eltelt egy a hazai kávékultúra szempontjából mozgalmas esztendő. Sorra nyitottak említésre méltó kávézók a fővárosban, és bizony a vidéki városok is megkezdték a felzárkózást. A KÁVÉKORZÓ elsősorban a fogyasztókat igyekszik tájékoztatni és értelemszerűen számunkra, no és persze reméljük a szakemberek számára is az ő véleményük a legfontosabb, így a kategóriák egy részének elnevezését megváltoztattuk, és ezzel egy időben a szavazás menetét is korszerűbbé, kényelmesebbé tettük.

A „2016. Év Felfedezettje”, valamint a „2016. A Legtöbbet tette a Magyar kávékultúra fejlődéséért” elismeréseket továbbra is a KÁVÉKORZÓ csapata ítéli oda, ezekre a kategóriákra nem lehet szavazni, ugyanakkor KIZÁRÓLAG A FOGYASZTÓK SZAVAZATAI ALAPJÁN az alábbi kategóriákban adunk át díjakat:

-„A FOGYASZTÓK ÁLTAL LEGKEDVELTEBB KÁVÉHÁZ 2016-ban”
-„A FOGYASZTÓK ÁLTAL LEGKEDVELTEBB KÁVÉ 2016-ban”
-„A FOGYASZTÓKÁLTAL LEGKEDVELTEBB PÖRKÖLŐ 2016-ban”
-„A FOGYASZTÓK ÁLTALLEGKEDVELTEBB BARISTA 2016-ban”

A szavazás menete is jelentősen leegyszerűsödött. Az alábbi Google Form dokumentumot megnyitva Önnek nincs más dolga, mint ahogy korábban is, az adott kategóriához beírni azt a kávézót, kávét, pörkölőt, vagy baristát, aki Ön szerint 2016-ban elismerésre méltó. A rendszer által összegyűjtött szavazatok összesített eredménye alapján a fogyasztók döntését mindenki megtudhatja majd az eseményhez szervezett díjátadó ünnepségen (pontos időpontot, és a helyszín megközelítését a későbbiekben tesszük közzé), ahová mindenkit szeretettel várunk.


A szavazás 2016.11.14-tól 2016.11.27.-ig tart!

Szavazólap!Akik nélkül nem jöhetett volna létre:

Köszönjük a támogatást!