Az első olyan cég, mely csak a legritkább és legmagasabb minőségű kakaót dolgozza fel, a Criollo-t, amit úgyis is neveznek, hogy aroma kakaó. Az általuk kiválasztott kakaóbab termelőkkel hosszú távú, jó kapcsolatot alakítanak ki, képzik őket, hogy minél hatékonyabb legyen a termelés, mely biztosítja a folyamatos alapanyagot és korrekt árakat.
A gyártás során visszatértek az ősi kakaókészítési folyamathoz, mely mindössze 2 összetevőt használ: kakaómassza és nádcukor. Elsőként állítottak össze csokoládé kóstoló kódexet, mely mind az 5 érzékszervünket felhasználva 3 szempontból minősít:
- Íz
- Tapintás
- Illat
Kóstolja meg a világ legjobb csokoládégyártójának most már Magyarországon, webshopunkban is elérhető forró csokiját több ízben és 2 formában:
- vízzel: a kakaó kóstolás legősibb módja
- tejjel: egy egyszerű recept, mely mindenkit boldoggá tesz
Ízek: tej, klasszik, chillis, narancs-fahéj