KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Töltsd magad újra a (V)ízlelőhelyeken!

A (V)ízlelőhely kampány küldetése, hogy támogassa a helyi vízkészletek felhasználását, felhívja a figyelmet a folyadékbevitel fontosságára, és emelett alternatívát biztosítson az ivóvíz pótlásra azoknak, akik szeretnének műanyagmentesen élni.

2019. július 4.-én elindult Magyarország egyik legtudatosabb vízkampánya, amelyhez orszegszerte csatlakoznak azok a kávézók, bisztrók, éttermek, akiknek szintén fontos a fenntarthatóság, a környezetvédelem, és már van tapasztalatuk abban, hogy mit jelent BWT által optimalizált vízzel dolgozni. Azok a kávézók akik elsőként csatlakozva vállalták azt, hogy a hozzájuk kulaccsal betérők számára ingyenesen biztosítanak zamatos szűrt BWT vizet, már egy ideje kávégépre optimalizált BWT vízzel dolgoznak, és pontosan tudják mennyivel teltebb és zamatosabb lesz a kávé íze a szűrt víztől. Így pedig a helyzet és a szűrt víz adott volt, hogy ebben, a mindenkit érintő, és összefogásra buzdító kampányban résztvegyenek, és ők is felhívják a figyelmet arra, hogy a bolygónkkal törődni kell, amihez elengedhetetlen a tudatos hulladékcsökkentés.

Hol van Vízlelőhely?

A kulacsunk mellett a telefonunk az, amit mindig magunknál tartunk, így egyértelmű volt, hogy egy telefonos applikációval támogatjuk ezt a kampányt. Térképes helymeghatározás alapján könnyedén megtalálhatóak a hozzánk legközelebb eső kávézók, és még útvonaltervező is segít a leggyorsabb eljutásban. Ezen túlmenően a Vízlelőhely applikáción nyomon tudjuk követni a folyadékfogyasztásunkat, láthatjuk, hogy mennyi egyszerhasználatos műanyagtól kíméltük meg a Kék Bolygót, és minden egyes feltöltésnél pontokat is gyűjthetünk.

1 millió feltöltéssel egy jobb életért

A BWT nem állt meg a környezttudatosság és hulladékmentesség támogatásában, hanem bízva a közösség erejébe azt a célt tűztük ki, hogy ebben az évben 1 millió feltöltést realizálunk a helyeken, amely 1 millió forint adományt fog jelenteni a Lámpás '92 alapítvány számára, akik fogyatékossággal, valamint nehéz körülnmények között élő gyermekeket és felnőtteket támogat.

Tudj meg még többet a programról: www.vizlelohely.hu

Töltsd le az applikációt iOS-re vagy Androidra, töltsd fel a kulacsodat és magadat is!

Találkozunk a Vízlelőhelyek egyikén!