KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Kapucziner kedvezmények a Kávé Világnapja alkalmából

A Kávé Világnapja alkalmából smét különleges kedvezményekkel várunk Benneteket egész hónapban.

1 . Már harmadik éve hogy ajándék lehetőséget biztosítunk 15000 Ft feletti megrendelésnél 125 gramm 20000 Ft feletti megrendelésnél pedig 250 gramm ajándék kávét választhatsz a Kapucziner teljes kínálatából.

Csupán 2 kivétel ami nem választható a Kopi Luwak és a Peru Uchunari. Mindössze annyi a teendő, hogy a megrendelés megjegyzés rovatba beírod a kiválasztott ajándék kávét.

2. Egyik partnerünk arra kért hogy szerezzünk neki egy nagyon különleges specialty kávét. Berlini kávé világkiállításon választásunk El Salvadori kávéra esett Finca Las Mercedes farm kávéjára. Ez a kávé 93 pontot kapott a Coffee Review tesztjén.Kapucziner zöld kávéi közül ez eddig a legmagasabb pontszámú nyers kávé.

SL 28 kenyai fajtájú kávé nagyon édes bodzavirág és jázmin valamint a pomeló gyümölcs ízvilága jelenik meg a italban. Ez a termék rendkívül magas ára miatt nem kerül be a web shopba. Viszont egy tételt tettünk félre.ajándéknak.

Ezt is választhatod. Itt a megjegyzés rovatba azt írd hogy El Salvador Mercedes farm.

3. A leggyorsabb megrendelőknek lehetőséget biztosítunk néhány szem ültetni való kávészemre. Azt kell tudni hogy szüret után a kávészem nagyon gyorsan elveszti csirázó képességét. Egyik partnerünk az elmúlt héten járt Burundiban és onnan kaptunk friss bourbon kávészemeket. Annyi a teendő ha érdekel a kávé palánta nevelés akkor megjegyzésbe beírod hogy kávészemeket is kérsz.