KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Elindult a MindigKávé Webshop!

A MindigKávé webáruház professzionális termékeket kínál, hogy otthonába is kávéházi hangulatot tudjon varázsolni! Az árazásnál figyelembe vettük, hogy minél több emberhez el tudjanak jutni az általunk kínált kávék (szemes, őrölt, kapszulás és instant változatban is), valamint a hozzájuk tartozó kiegészítők. A MindigKávé webshopban mindent megtalál, ami a gondtalan kávézáshoz szükséges, barista eszközök és kiegészítők széles választékával várjuk!

Mit talál nálunk?


Több mint 30 féle prémium kávé: szemes, őrölt, kapszulás, koffeinmentes, specialty, ECO, fair trade, organic, instant - válaszd a Te ízlésednek megfelelőt: https://mindigkave.hu/kavek-157
Kiegészítők széles választéka: minden, ami a kávéhoz vagy elkészítéséhez kellhet: https://mindigkave.hu/kiegeszitok-177
Prémium teákat, forró csokikat, barista eszközöket, illetve bérelhető kávégépeket is megtalál a kínálatban: https://mindigkave.hu/teak-es-forro-csokik-171


NYITÁSI AKCIÓ!


MindigKávé Barista Pro akció

A webáruház mögött nagy tapasztalattal és szaktudással rendelkező kollégák állnak, akik tudatosan és könnyedén mozognak kávék és a kávézás világában, így nem csak forgalmazók vagyunk, de tanácsadóként is szívesen közreműködünk.

Gyorsaság, kényelem és biztonság: a MindigKávé webáruház legfontosabb céljai a szállítás és fizetés során. Ennek érdekében a legprofibb partnerekkel és szolgáltatókkal dolgozunk együtt, hogy Önnek nem csak a kávézás, de a rendelés is élmény legyen!