KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

A Kapucziner Kávémanufaktúra szeptemberi akciói

Beindult az iskolaév, sokaknak így még korábban indul a reggel, ezért jól jöhet egy csésze kávé a kedvenc blendünkből, vagy specialty kedvencünkből. Széles választékunkból továbbra is határtalanul válogathattok ízléseteknek megfelelően és most ajándék kávéval is kedveskedünk nektek, amennyiben 15 000 Ft felett rendeltek. Kérjétek ajándékba kedvenceteket, vagy egy olyan kávét amit már régen ki akartatok próbálni!

Kellemes ébredést és jó kávézást kívánunk!

velencei kave keverek 002Ajándék kávé minden rendeléshez, 15 000 Ft feletti vásárláskor
A HÓNAP AKCIÓJA

Szeptember 30-ig minden 15 000 Ft feletti rendeléshez ajándék kávé választható az alábbi feltételekkel:
- 15 000 Ft felett egy 100g-os kávé ajándékba
- 20 000 Ft felett egy 250g-os kávé ajándékba
Rendeléskor a "Megjegyzés" rovatba írd be, hogy melyik kávéból és milyen őrléssel szeretnéd az ajándékodat. A kínálatunkból - a Kopi Luwak és a Peru Raul Mamani Uchunari kivételével - bármely specialty kávéból és blendből választhatsz a készlet erejéig . Élj a lehetőséggel!!!


Brazil Sítio OsorioBrazil, Sítio Osorio farm, Natural - 2 400 Ft / 250g
ÚJ specialty arabica kávé

Wilson az Alto Caparaó hegyvidéki régióban született és nőtt fel, amely tökéletes magassággal és mikroklímával rendelkezik a speciális kávék termesztéséhez. Büszkeséggel és elégedettséggel tölti el, hogy munkáját világszerte elismerik és értékelik. A farmján a betakarítást kézzel végzik, a szedés után a cseresznyét mossák és szárítják. 2020-tól felfüggesztett ágyakat használnak a szárítási folyamathoz, ami magasabb minőségű és tisztább kávészemeket eredményez. Szárítás után a kávét legalább 30-40 napig fadobozokban pihentetik. A végeredmény egy kiváló brazil kávé csokoládés és fahéjas ízjegyekkel.

Tovább a termékhez...

Panama Camiseta Estate KapuczinerPanama, Camiseta Estate, Prime 14, Washed - 3 000 Ft / 250g
ÚJ specialty arabica kávé

Ez a tétel a „Baru Indian High” névre hallgató kiváló specialty kávé, amelyet 1.360–2.000 méter magasságban termesztenek. A Norberto Suarez tulajdonában és irányításában álló birtok talaja vulkáni eredetű, a hőmérsékleti átlag 18–27 Celsius fok, míg az átlagos csapadék mennyisége 3000 milliméter évente. A Baru Indian High által kezelt birtokok mindegyike egyedi mikroklímával rendelkezik, amely hihetetlenül változatos ízprofilokat eredményez, így lesz ebből a kávéból is egyedi, utánozhatatlan specialty kávé, amely finoman édes és fűszeres. A csészében elsősorban méz, fekete bors, rózsaszín grapefruit, szantálfa illata jellemzi.

Tovább a termékhez...


zanzibar utengule kave 054Zanzibar Utengule - 2 400 Ft / 250g
AKCIÓ! Szeptemberi akciónkban most 2 000 Ft / 250g

Zanzibár az Afrikai Tanzániához tartozó szigetcsoport. Híres különleges fűszereiről (bors, szegfűszeg, kardamom, fahéj és vanília), mely a szigetek fő bevételét jelenti a turizmus mellett. Zanzibárnak kiváló fölrajzi adottságai vannak a kávécserje termesztéséhez is, területe azonban kicsi, így az innen származó kávé igazi ritkaságnak számít. Az Utengule gazdaság Tanzánia dél-nyugati vidékén és Zanzibáron termeszt kávét. A szigetről érkező kávéjuk igazi különlegesség, mosott arabica bourbon, mely rendkívül intenzív illatú. A belőle készített kávét kandírozott citromra emlékeztető aromája teszi igazán érdekessé.

Tovább a termékhez...


hawaii kona kave 060Hawaii Kona - 6 500 Ft / 250g
AKCIÓ! Szeptemberi akciónkban most 5 000 Ft / 250g

Hawaii nagy szigetén Kona tartományban terem a méltán híres Hawaii Kona arabica kávé. A vulkanikus, tápanyagban igen gazdag fekete talaj, a tökéletes éghajlati viszonyok kedveznek a hawaii kávészemeknek, melyek ezáltal fényesebbek és arányosabbak, mint az átlag. Íze harmonikus, szokatlanul gazdag, közepesen testes, ugyanakkor mérsékelten savas. A hawaii Kona kávé utóíze fűszeres, enyhén fahéjas, jogosan nevezik érzékinek. Az espresso kedvelői a világ egyik legjobb kávéjának tartják.

Tovább a termékhez...


csokis kvszem 01PÖRKÖLT FINOMSÁGOK: Ismét rendelhetőek

A nyári hőség levonulta után, ismét rendelhetők a csokoládés bevonattal készült finomságaink, a csokis kávészem és csokis kakaóbab. Mindegyik kézműves pörkölésű és kézműves csokibevonattal készül a legmagasabb sztenderdeknek megfelelően. Most érdemes betankolni belőlük.

Tovább a termékhez...