KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Sage SES878BTR Kávéfőző bemutató

A legtöbb háztartási készüléket használat után elteszünk, de a kávéfőzővel más a helyzet, mert naponta többször is használhatjuk azokat. A Sage „The Barista Pro” eszpresszó prémium kávéfőzőgép a konyha éke lehet főként, ha különleges matt fekete színére gondolunk.

A SES878BTR készülék beépített darálóval rendelkezik, a kávébab tartály pedig ki van emelve a kávéfőző síkjából, hogy a csészemelegítőben képződő hő ne módosíthassa a kávészemekben rejlő illóolajok szerkezetét. Harminc őrlési finomság közül választhatunk, ahogyan félmásodperces időközökkel állíthatjuk az őrlési időt is. Az LCD kijelzőn minden változást követni tudunk. Segítségével akár beállíthatjuk a víz mennyiségét, vagy hőfokát.

sage se878btr kávégép kávéfőző feketesage se878btr kávégép kávéfőző kávébabtartály


A készülékkel forróvizet is készíthetünk teához, vagy kiváló minőségű tejhab a cappuccino-hoz. A rozsdamentes acél tejhabosító kancsó a csomag része, ahogyan a szimpla, vagy duplafalú szűrő egy, vagy két csésze kávéhoz. A mágnesesen rögzített, kivehető tömörítővel a kívánt sűrűségűre tömöríthetjük az őrölt kávét. „Black Truffle” színben kaphatók még más kávéfőzőgép modellek és kávédarálók is.

További képek és információk itt!