KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Sage BES875BSS Kávéfőző bemutató

Az inox rozsdamentes acél csillogásával a legtöbb színhez passzol, és könnyedén beilleszkedik bármilyen konyhába. A Sage „The Barista Express” eszpresszó kávéfőző egy kiforrott modell, mert a 840-es és 870-es elődjeinek továbbfejlesztett változata.

A kávé őrlési finomságát és mennyiségét manuálisan, míg a kávéőrlemény- és víz pontos mennyiségét és az egyszerű forróvíz funkciót nyomógombok segítségével állíthatjuk be a kívánt szintre. Könnyen és gyorsan kiválasztható a kívánt kombináció - a szimpla, vagy dupla szűrő, valamint az egy, vagy két csészényi vízmennyiség is. A készülék legmeghatározóbb eleme a beépített analóg nyomásmérő, melynek köszönhetően a kávékészítés minden pillanata nyomon követhető.

sage bes875bss kezelofelulet

Szinte látjuk, ahogy az előáztatás alacsony nyomásán a darált kávé megduzzad a szűrőben, majd az ízek és erő kinyerése következik a magasabb nyomáson. A piros mutató betekintést enged a teljes folyamatba. A csomag része egy rozsdamentes acélból készült tejhabosító edény hőmérséklet kijelzővel. A BES875BSS kávéfőző fekete színben is elérhető.

További információ:https://www.sagehu.hu/kavefozok/bes875