KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Sage SES 878BSS kávéfőző bemutató (x)

A Sage hosszú ideje megbízható társa minden olyan kísérletező kedvű felhasználónak, akik semmit sem bíznak a véletlenre és akik minden időben a tökéletes kulináris élményekre törekednek odahaza is. Az ausztrál márka legújabb kávéfőzői ajtót nyitnak a vastag cremával és karakteres ízvilággal rendelkező kávék elkészítésére. A Sage termékeivel páratlan és hamisítatlan kávéházi élmény teremthető odahaza.

A magyar piac izgalmas újdonsága a SES 878BSS, valamint a SES 878BST karos kávéfőző. Mindkét készülék letisztult, tetszetős, a kávéházi kávéfőzőket idéző megjelenéssel érhető el. Külsejüket a nagy méretű LCD-kijelzők varázsolják ellenálhatatlanul 21. századivá, amely többek között kijelzi a kávébabszemek őrlési idejét, valamint az őrlemény finomságát. A beépített Barista Pro daráló 30 féle őrlési finomságot biztosít. A felhasználók természetesen nemcsak az őrlemény finomságát, hanem az őrlési időt, valamint a kávé lefőzéséhez használt víz hőmérsékletét is szabályozhatják. A kijelzőn megjelenő animációs grafikák mindig pontos tájékoztatást adnak a felhasználóknak a kávéfőzés folyamatáról.

sage ses878bss display

„A tökéletes eszpresszó több tényező kombinációjának eredménye. Fontos, hogy frissen őrölt kávébabszemekből, megfelelő tömörítés után, optimális nyomáson és vízhőmérsékleten legyen lefőzve. A legtöbb kávéfőzőnél a hőmérsékleti ingadozás miatt a lefőzött kávé pár másodperc alatt elveszíti gyönyörű kontúrját és cremáját. Ez a Sage SES878-as eszpresszó kávéfőzővel nem történhet meg, mert innovatív hőmérsékletszabályozást alkalmaz, amely a teljes extrakciós folyamat alatt működik” – hívta fel a figyelmet Simon László a Sage termékmenedzsere. Mindez az elektronikus PID rendszernek köszönhető, amely +/- 2 Celsius fokon rögzíti a hőmérsékletet a teljes extrakciós folyamat során, ezáltal folyamatos hőmérsékleti stabilitást biztosít.

Az eredmény pedig szemmel látható: a kávé cremája ellenállhatatlanul vastag, világosbarnás színű lesz megtestesítve a kávé minden kinyerhető zamatát. Az eszpresszó tekinthető a legtöbb kávés ital alapjának. A tradicionális receptek szerint 7-11 gramm kávéból és 30 ml vízből készítik. A dupla eszpresszó 14-22 gramm kávéból és 60 ml vízből készül. Fontos tehát odafigyelni a mennyiségekre a tökéletes végeredmény érdekében. A Sage mérnökei tisztában vannak ezzel, ezért olyan kúp alakú, 250 gramm kávébab tárolására szolgáló integrált kávédarálót alkalmazott, amelyek rozsdamentes késekkel lehetővé teszik a felhasználóknak, hogy csak a szükséges mennyiségű kávét őröljék meg közvetlenül a tartóba.

sage ses878bss crema

„A Sage SES878-as sorozatát olyan megoldások teszik még praktikusabbá, mint az egy-, illetve kettős aljú szűrők 1 vagy 2 csészéhez professzionális baristáknak, a rozsdamentes acél tejhabosító kancsó, a Claris-szűrő, vagy a Razor TM kávé simító eszköz” – hangsúlyozta a Sage termékmenedzsere.

A SES 878BSS, valamint a SES 878BST karos kávéfőző professzionális szintre emeli a kávézás élményét. Így a felhasználók mindig tudásuk legjavát hozhatják ki az egzotikus tájakról érkező kávészemekből.

Bővebben itt olvashat róla!