KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

EspressoShop.hu akciók 2022 augusztus

TRIÓ, ÉS 5=6 SZEMES ÉS DARÁLT ILLY KÁVÉ CSOMAGOK KEDVEZMÉNNYEL! Augusztusban az EspressoShop.hu TRIÓ csomagjában 3 féle szemes illy kávát kóstolhat meg kedvezményes áron! A trió különlegessége a Mona Hatoum illy Art Collection, díszdobozos limitált kiadású szemes kávé, emellett tartalmaz még egy doboz Arabica Selection Etiópia, és egy doboz sötét pörkölésű szemes fémdobozos illy kávét, is.

Egy doboz kávé így 3 799 Ft-ba kerül Önnek 4 455 Ft helyett. A csomag ára 11 397 Ft 13 655 Ft helyett.

Érvényes 2022 augusztus 31-ig, vagy a készlet erejéig.

Továbbra is kaphatók szemes és darált 5=6 illy kávécsomagjaink, vagyis 5 doboz kávét fizet, de 6-ot kap, méghozzá ingyenesen házhozszállítva! Egy doboz kávé így 3 713 Ft-ba kerül Önnek 4 455 Ft helyett. A csomag ára 22 280 Ft 26 730 Ft helyett. A csomagok összetétele folyamatosan változik.

Az agusztusi darált csomag termékei:
- 2 doboz normál pörkölésű klasszikus illy darált kávé, 250 gr
- 2 doboz illy darált sötét pörkölésű kávé, 250 gr
- 1 + 1 doboz ajándék illy Mokka darált kávé, 250 gr

illy daralt szemes5 6 1

A szemes 5=6 illy csomag augusztusi kávéi:
- 2 doboz Arabica Selection Etiópia szemes fémdobozos illy kávé, 250g
- 2 doboz sötét pörkölésű szemes fémdobozos kávé, 250 gr
- 1 + 1 doboz ajándék normál pörkölésű illy Art Collection, díszdobozos limitált kiadású szemes kávé, 250 gr Mona Hatoum

szemes illy 6 1csomag 2

Kóstolja meg az illy keveréket alkotó Arabica kávékat szólóban! A brazil az illy blend leghangsúlyosabb arabica kávéja! Érdemes bespájzolni!

A klasszikus illy kávékeveréket 9 nemes Arabica kávé alkotja. Közülük 6 szólóban, Single Origin, azaz egy termő területről származó kávéként is élvezhető volt, de csak illy IperEspresso kapszulás formában. A keverék 3 szólistája (Guatemala, Brazil, Etióp) szemes formában is kapható időszakosan. Az illy MonoArabica kávék származási helyük karakterjegyeit hordozzák: a más klíma, talaj, magasság, csapadék, napfény és művelési mód különböző aromaprofilt eredményez. Fedezze fel az illy kávészimfónia szóló tagjait csészéjében külön-külön is!

Az Arabica Selection Etiópia édes és könnyű, enyhe pörkölésű ínyenc kávé. Citrusos gyümölcsössége csendesen csábít, a jázmin elegáns testességet ad. A legendás Yirgacheffe területről származik, ami a nemes Arabica egyik első, és máig legbecsesebb termőhelye.