KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Kávékorzó Díjátadó: a 2022-es év legjobbjai - végeredmény

Ismét eltelt egy év. A pandémia elmúltával a legtöbben azt hittük, hogy ennél rosszabb már nem lehet, de az élet nagy játékmester. Jött a háború, az elszabadult energia, és alapanyag árak adtak egy újabb gyomrost ennek a szegmensnek. De szerencsére vannak akik még állják a sarat, és nem adják fel. Számomra külön öröm, hogy találkozhattam személyesen a szakma legjobbjaival, akik azt gondolom, hogy méltán érdemelték ki a fogyasztók bizalmát, és jutottak be a végső döntőbe.

Idén is a Bestmixer Iskola adott helyszínt a díjátadónak, amiért szeretnék köszönetet mondani, illetve a sok támogatónak akik nélkül nem tudnánk évről-évre megrendezni ezt versenyt.

Ahogy minden esetben hangsúlyozzuk, hogy nem szakmai díjról van szó, hiszen arra ott vannak a hivatalos versenyek, azért egy-egy ilyen megmérettetés is sok mindent elárul. Idén szűkebbre húztuk a legtöbb kategóriát, hogy még nívósabb legyen az elismerés, hiszen a legjobb 5-be bekerülni, már nagyon nem egyszerű.

Köszönöm, hogy aki tehette az eljött átvenni a díjat, és sajnálom, hogy néhányan nem lehettek részesei ennek a barátságos légkörben zajló eseménynek. Itt ma minden résztvevőnek kijárt a taps!

Minden díjazottnak szívből gratulálunk, és további sok sikert kívánunk!

Nézzük akkor a végeredményt!

Kizárólag az adott kategóriában legtöbb szavazatot emeltük ki, a többi név, nem a kapott szavazatok alapján van feltüntetve! Fotók hamarosan a Kávékorzó Facebook oldalán lesznek elérhetőek.

legjobb kávé
Az év legkedveltebb kávéja: Kapucziner El Salvador Santa Cristina kávé

A legjobb 10 kávé közé bekerült: Umami Roastery Sanremo Blend, Lucky Cap Bányai Csokis Kuglóf, Black Sheep Colombia, Pacificaffe Blassius, Pascucci Extra Bar Mild, Café Perla Rosso, Cracker Jack Ethiopia, BLCKEST Blend, Pall & Yotz Choco Madness

legjobb kávézó
Az év legtöbb szavazatot kapott kávézója: Wake Cup Békéscsaba
A legjobb 5 kávézó közé bekerült: Apátsági Rege Cukrászda Tihany, Segafredo Kávézó- Árkád Győr, Kék Elefánt Kávézó Szeged, A Kávé Háza

legjobb barista
Az év kedvenc baristája: Kurcz Ivett
A legkedveltebb 5 barista közé került: Nagy Gabriella, Kovács Henriett, Jarjabka Zoltán, Járfás Miklós

legjobb pörkölő
Az év legkedveltebb kávépörkölője: Pacificaffe
A legjobb 5 kávépörkölő közé bekerült: Kapucziner Kézműves Kávépörkölő, Lucky Cap Micro Roastery, Casino Mocca, Roastopus


a

Akik nélkül nem jöhetett volna létre:

Mindig KV

Pasco logo 2018

sage logo nagy