KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Íme, az Egyesült Királyság legkísértetiesebb kávézója

Ez az Egyesült Királyság beli kávézó tényleg annyira ijesztő, mint aminek látszik. Pedig egy Starbucksról van szó, de őszintén: jó szívvel mi ide, nem mennénk be.

Ha te viszont egy kis borzongásra vágysz, és az Egyesült Királyságban jársz, akkor mindenképpen csekkold le a sheffieldi Carbrook Hall Starbucksot, ami garantáltan kísérteties élmény lesz. Itt bizony minden szobában titokzatos lépések hallatszanak, a kávébabok pedig véletlenszerűen hullanak le a polcokról, a megmagyarázhatatlan hangok pedig már csak hab az azon a bizonyos tortán. Legalábbis erről számoltak be a szellemvadászok, Lee és Linzi Steer, akik a közelmúltban ellátogattak a 17. századi épületbe, ami jelenleg Starbucksként várja a vendégeit.

Az épület egyébként korábban kocsmaként üzemelt, 2019-ben lett Starbuck, ám az eredeti jellemzői, úgy mint a gipszlécek vagy a faburkolat, megmaradtak. Ha erre jársz, akkor egy finom lattén túl, elképesztő kísértethistóriákat hallhatsz, sőt még az is lehet, hogy te magad is hallani fogok azokat a hátborzongató hangokat, amikről a szellemvadászok beszéltek. A szellemes történetek persze nagy vonzerővel is bírnak, a hely már csak ezért is igazi turistalátványosság, hiszen soka arra számítanak, hogy a finom kávéjuk mellé valamilyen paranormális tevékenység is társul majd.

Forrás: Cosmopolitan