KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Kapucziner júniusi akciók 2024

Mi készen állunk a nyárra! A sportot kedvelők két igazán különleges eseményre készülődhetnek, a Németországi labdarúgó EB-re a magyar válogatott részvételével, illetve a párizsi olimpiára, ahol szintén sok remek sportoló képvisel minket. Ezek igazán jó alkalmak, hogy baráti társaságokkal együtt szurkoljunk a magyaroknak, és közben egy igazi jó, vendégmarasztaló kávéval is megkínáljuk szurkolótársainkat, talán pont a frissen pörkölt Szurkolói blenddel. Friss szüretelésű kávéink már a raktárban készen állnak a pörkölésre. Európában is párját ritkítja kínálatunk, melyben most egyszerre 5 tétel Cup of Excellence győztes kávé közül válogathattok kedvetekre.

szurkolo blend 082AKCIÓS ÁRON! (7.385 Ft/kg)
Szurkolói Blend - 250g + ajándék üveg 75g szemes kávé
Maradj éber a Kapucziner Szurkolói Blenddel és szurkolj velünk a magyar csapatnak a foci EB-n! A pörkölőmester új, erre a különleges alkalomra készített, titkos receptje alapján készült kávé keverék kiváló, komplex ízét a frissen pörkölt arabica szemek adják. A magasabb koffeintartalom pedig a friss robusta szemeknek köszönhető.

Most az EB idején plusz 75g focis üvegbe töltött Szurkolói Blenddel lepünk meg! Idd ki a kávét és tölts újra!
250g - 2.400 Ft 2.900 Ft helyett
Tovább a termékhez


Brazil Sao GeraldoÚJ SPECIALTY ARABICA KÁVÉ
Brazil - Sao Geraldo farm - COE II. helyezett (90+ pont)
Gustavo negyedik generációs kávétermelő lesz. 18 éves kora óta aktívan segít az ingatlanon, ennek idén lesz 5 éve. Ez a negyedik év, amikor különleges kávékat készítenek, és először vettek részt a Cup of Excellence megmérettetésen. Idén az elmúlt 3 év tapasztalatait gyűjtötték össze és alkalmazták erre a tételre. A csészében ez a tétel csonthéjas gyümölcsök, barna cukor és a méz ízvilágát keverik egy kis jázminnal.

250g - 4.950 Ft
Tovább a termékhez


El Salvador Divisadero specialty kávéÚJ SPECIALTY ARABICA KÁVÉ
Ecuador- Hacienda Santa Gertrudis - COE győztes farm
José Luis Eguiguren, a harmadik generációs farmer felügyeli a Hacienda Santa Gertrudis-t Lojában, Ecuadorban. A Podocarpus Nemzeti Park pufferzónájában, a világhírű Vilcabamba közelében található, amely kedvező klímájáról és lakóinak hosszú élettartamáról ismert.

José Luis 2019 óta elkötelezett a különleges kávé iránt, kapcsolatokat alakít ki a hasonló gondolkodású szakemberekkel, és megosztja a kivételes kávé narratíváját a globális piacokon. Ez a tétel a csészében a fehér virágok aromáját fogja érezni, édes citrusos jegyekkel, krémes testtel és narancsos utóízzel.

250g - 3.990 Ft
Tovább a termékhez

kapucziner peru cimlapKÁVÉ TESZT
Kávékorzó.hu: Peru Typica San Remon kávékóstoló
A Kávékorzó csapata ezúttal az egyik Peru-i kiválóságunkat vette górcső alá. Amennyiben kíváncsi vagy hogy milyennek találták és milyen beállításokat javasolnak az elkészítéséhez, akkor olvasd el a részletes teszteredményeket.

Tovább a teszthez

kave kubaKÁVÉS BLOG
A Kubai kávé
Kuba éves kávéexportja az 1950-es évek közepe óta 330 000 zsákról 130 000 zsákra csökkent. Az ellátási lánc egyes szereplői megpróbálják megfordítani ezt a pályát, és szélesebb körben összpontosítanak a hosszú távú termelékenység javítására. Siker esetén ez segítheti a kubai kávét a globális színtéren.

Tovább a blogba


kapucziner GuatemalaJÚNIUSI AKCIÓ!
Kolumbia - Finca El Deviso - Sidra Anaerob
Huila tartomány, ahol az El Deviso farm található, az Andok hegyei között 1.850 méter feletti magasságban. Sokan ezt a régiót tartják a legjobbnak, a helyi kávék gyümölcsösek, tömör textúrájuak és komplex ízvilággal jellemezhetőek. A farm tulajdonosa Vidal Hernando Vallejo Arenas 27 éve vásárolta meg ezt a helyet, ahol ma 12.000 kávécserjét birtokol. Ez a különleges új fajta (Sidra) a bourbon és a typica kereszteződéséből jött létre.

250g - 4.000 Ft 5.000 Ft helyett
Tovább a termékhez

el salvador santa cristinaJúnius hónap CSÚCS ajánlata!
Panama - Finca Los Limones - Natural
Panamában a Finca Los Limones a régió 5 legnagyobb kávétermelője közé került. Ez a kávé a La Camiseta gazdaságból származik, amely a Suárez család tulajdonában lévő három gazdaság egyike. Főként a Typica, Catuai, Catuai Amarillo és Geisha fajtákat termesztik ott. Ízvilágában édes áfonya, mazsola és krémes nugát jellemzi.

250g - 2.990 Ft 4.000 Ft helyett
Tovább a termékhez

Brazil Fazenda Monte AltoJÚNIUSI AKCIÓ!
Brazília - Fazenda Monte Alto - Yellow Bourbon
Ez a kávé kivételes példája annak, hogy a brazil kávé milyen hihetetlen tud lenni, és mennyire rácáfol a sztenderd elképzelésekre! Cukorkaszerű édesség, intenzív eper árnyalatokkal és nyári gyümölcsök lédús savval jellemzik. Tökéletes a filter szerelmeseinek, de egy igazán érdekes kávé az eszpresszó és tejes kávé fogyasztók számára is. Mindenképp megér egy próbát!

250g - 2.400 Ft 2.950 Ft helyett
Tovább a termékhez