KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Kávékorzó független kávémagazin beköszöntő

Kávékorzó függetelen kávémagazin beköszöntőA Kávékorzó portált azért hoztuk létre, hogy friss információkkal szolgáljon és segítséget nyújtson a kávét kedvelőknek, és segítsen eligazodni a témával még csak most ismerkedőknek. Sajnos, gyakran tapasztaljuk, hogy kevés figyelmet szentelnek a jó kávé elkészítésének, és kevesen tudják csak, hogy mennyire fontos a kávé, a víz, a kávéfőző minősége, és a kávéfőzőt kezelő (barista) tudása a kifogástalan kávé elkészítéséhez.

Célunk, hogy a hazai kávékultúrát tovább fejlesszük és a külöféle kávékkal, kávékeverékekkel , valamint a tökéletes kávé elkészítéshez szükséges berendezésekkel megismertessük látogatóinkat.
Reméljük, hogy nem csak egy egyszerű, száraz, információkat, szolgáltatásokat felsoroló kávéval foglalkozó portál lesz, hanem egy olyan találkozóhely is, ahol olvasóink megoszthatják egymással tapasztalatukat és tudásukat. Apróhirdetési rovatunkban ingyenes hirdetési lehetőséget biztosítunk magánszemélyek részére, illetve kávékatalógusunkban pedig a kávéval foglalkozó cégek, vállalkozások regisztrálhatják magukat.

Tisztában vagyunk vele, hogy nagy fába vágtuk a fejszénket, de biztosak vagyunk abban, hogy az Önök segítségével a siker nem lehet kétséges.
Kávékorzó portálunk szerkesztése mögött egy olyan lelkes csapat áll, amely megpróbál megfelelni ezen elvárásoknak, és nem hátrál meg a kihívások elől.

Természetesen kiemelten fontosnak tartjuk olvasóink visszajelzéseit, és javaslatait. Szerkesszék Önök is a Kávékorzó portált, küldjenek be sok érdekes kávéval, kávézási kúltúrával kapcsolatos anyagot, mert egy oldal csakis akkor tud sikeres lenni, ha folyamatosan friss és érdekes tartalommal tud szolgálni.

Kellemes olvasgatást kíván a Kávékorzó csapata!