KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Mindent a kávéról két kávé áráért

Tartalomjegyzék

kávéfórumVilághíres kávék, italkülönlegességek, pörkölés, kóstolás, otthoni és professzionális eszközök, workshopok, bemutatók és Országos Barista Bajnokság a Kreatív Kávéfórumon. Érdemes elővételben regisztrálni, mert a kedvezmények mellett svédasztalos büféebédre és exkluzív termékkóstolókra is lehetőség nyílik a kétnapos rendezvényen.

Nagyszabású eseményen ismerkedhetnek meg a kávé világával azok, akik szakmabeliként vagy akár vendégként, fogyasztóként többet szeretnének tudni a kávékultúra fortélyairól. Az április 13-14-én zajló Kreatív Kávéfórumon mindenki számára nyitott a lehetőség, hogy olyan termékeket kóstoljon meg, melyek alaposan megváltoztathatják a kávékkal és a kávéfogyasztással kapcsolatos eddigi nézeteit. Ha pedig már elég a kávéból, jöhet a teaszertartás, csokoládékóstolás, alkoholos italkülönlegességek és még számos ínyencség, amellyel a kétnapos rendezvény során találkozhatnak a vendégek.

Előadások, vezetett kóstolók, számos program várja a látogatókat, akik a csupán kétkávényi belépőjegy áráért kóstolhatnak, interaktív fórumokon vehetnek részt, kipróbálhatják a latte art és egyéb barista technikákat, a kávékészítés praktikáit, megismerhetik a teaszertartás világát, a csokoládé-készítés tudományát, alkoholos kávékülönlegességet fedezhetnek fel, és még számos ínyencséget a két nap során…

Kávéházak anno, a világ leghíresebb termőterületei, a kávé útja cserjétől a csészéig, a pörkölés tudománya, a tea titka, technológiai fortélyok, tejművészet, avagy a latte art - ez csupán ízelítő a programkínálatból, melyhez kapcsolódóan a kiállító cégek is számos meglepetéssel készülnek.

A rendezvény ad otthont az Országos Barista Bajnokságnak, melyen hat kategóriában indulnak az előselejtezők döntősei. S hogy milyen a baristák világa? Látványos, kifinomult, mégis vagány terep, ahol a stílus, a tehetség, és az ízérzék elképesztő technikákat és recepteket eredményez. Magyarország legjobbjai mérik össze tudásukat egy izgalmas show keretében, az ötcsillagos Corinthia hotel impozáns környezetében.

Országos Barista Bajnokság

2012. április 13., 09.00 – 15.00 óra között

- Magyar Cup tasting Bajnokság 2012

- Magyar Cezve/Ibrik Bajnokság 2012

- Magyar Brewers Bajnokság 2012


2012. április 14. 09.00 – 19.00 óra között

- VII. Magyar Barista Bajnokság 2012. döntő

- Magyar Latte art Bajnokság 2012. döntő

- Magyar Coffee in Good Spirits Bajnokság 2012


• Helyszín: Hotel Corinthia Budapest – konferenciaközpont, 1074, Bp., Erzsébet krt. 49.

• Házigazda: Morafcsik Péter, a Bols Mixerakadémia vezetője


További programokról bővebben:

www.kaveforum.hu

http://vendon.hu/aktualis/kreativ-kaveforum-2012-cserjetol-a-cseszeig/

Facebook: Kreatív Kávéfórum 2012

BELÉPŐK

Vendég-napijegy a helyszínen: 1100 Ft
Vendég-napijegy elővételben: 900 Ft
Törzsvendégjegy (kizárólag elővételben) 4500 Ft

(a Törzsvendég jegy tartalmaz egy svédasztalos büféebédet és exkluzív termékkóstolókat a VIP-teraszon)

Mindkét belépődíj tartalmazza az előadásokon, versenyeken való részvételt, valamint az összes termékkóstolást a rendezvény ideje alatt.

Az elővételes jegyek március 5.-április 10. között megvásárolhatók a szervezési irodában (Centralpress Hungary Kft. 1084 Budapest, József u. 26., Tel: 06 1 266 8190, 06 20 912 3410), a Bols Mixerakadémia oktatóközpontjában (1092 Budapest, Közraktár u. 12/a), vagy megrendelhetők az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Programok a következő oldalon!