KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

vincent bar & pastry kávézó teszt portalA Vincent Kávézót két évvel ezelőtt már teszteltük, akkor még Angelo néven. Az azóta eltelt időben történt egy s más, az új elnevezés mellett többek között valamelyest megújult a belső elrendezés is, és talán a névváltás jelzi, hogy más (vagy ismét a régi) szelek fújnak, és mindannyiunk örömére visszatértek az Angelo kezdeti időszakát jellemző magas minőségi elvárásokhoz.

jolly caffé kávépörkölő kávéPár napos firenzei utazásunkat tervezgetve eszembe jutott, hogy mi lenne ha meglátogatnánk a Jolly gyárat. Mind a Crema, mind a TSR blendet nagyon kedvelem így hát írtam egy levelet a honlapon található címre. Nagyon hamar választ kaptam Caterinától, aki export manager, hogy természetesen van lehetőség megtekinteni a gyárat, csak egyeztessünk időpontot. Azt még megjegyezte, hogy olyan magyaros a nevem, jól látja-e. Válaszoltam neki, hogy nem csak, hogy magyaros, hanem az is, ahogy én magam is. Azt a választ kaptam, hogy: „ Szia Zoltán, az unokatestvéremet is Zoltánnak hívják, magyarul is levelezhetünk. „

farger kávézó teszt pultBe kell valljam már régóta tervezem meglátogatni és tesztelni a Farget-t, de eddig valahogyan kimaradt. Most egy szép, napfényes téli szombat délután tértem be másodmagammal a Szabadság tér sarkán található kávézóba. Már belépés előtt szemügyre vettem a kirakatokban a sokféle, színes bögrét, csészét és a Farger saját márkájú negyed kilós kávéját. A kávézóba belépve jobb oldalon a pult található, az első részben 2 asztal majd hátrébb az alsó szinten a dohányzó, felül a nemdohányzó rész.

café frei szolnok portálMár régóta terveztem, hogy benézek a szolnoki Café Frei kávézóba, amely már viszonylag régóta működik a Hild téren, az Aba Novák kulturális Központ oldalában. Belépéskor azonnal a kávéspult fogad bal oldalon, amin egy Elektra kávégép tornyosult, egy Macap, és négy Iberital Challenge daráló társaságában. A pult mögötti barista hölgy azonnal az asztalok felé irányított, hogy ott veszik majd fel a rendelést. Az asztalon a kávélap inkább egy kis újsághoz hasonlított, mint igazi kávélaphoz, viszont korrektül fel volt benne tüntetve minden, illetve még több is.