KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

bodoky kávéműhely kávézó kávégép és őrlőA Kőrösön átívelő híd egyik hídfőjében székelő kávézó fura szerzet. Kis alapterület, pár asztal bent, és jó időben kint. Hangulata egyedi és meghatározó. Keveréke a régi idők kávéházának és Rejtő világának. Nem lepődnék meg, ha belépve Senki Alfonz ülne az egyik asztalnál. A falakon régi könyvek, újságtartó, levelezőlap mintás antikolt tapéta. A kis helyen a kávés sarkot szinte teljesen kitölti egy Mirage Duette a darálóval.

angelo kávézó bejáratMindenek előtt egy vallomással kell kezdenem. Az előző néhány kecskeméti kávézóteszt után ugyanis már egy kicsit egykedvűen érkeztem legújabb tesztünk színhelyére, az Angelo kávézóba. Bár a nyitás napján a kolléganőim jeleztek, hogy mennyei süteményekre tettek itt szert, amelyek annyira finomak voltak, hogy nekem nem is maradt. Ez a hír azonban még nem hozott lázba, még ha úgy is döntöttem, hogy ha nincs süti, akkor legalább egy kávét megérdemlek, legyen az akármilyen.

teatrum kávézó kecskemét kávézótesztIsmét a kecskeméti sétálóutcából választottam a következő tesztalanyunk. A Kéttemplom köz városháza felőli végében nyílt meg a Teátrum Kávézó, meglehetősen szerteágazó profillal. A hagyományos kávéházi kínálaton túl akár meg is ebédelhetünk, finom teákat kóstolhatunk, süteményezhetünk, de még egy antikvárium és nyelviskola is működik itt.