KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Kávébár Bazár 2018Idén március 3-4-én szerveződik a hazai kávé- és bárvilág meghatározó eseménye, a kilencedik alkalommal zajló KávéBár Bazár, melynek az Erzsébet téri AKVÁRIUM KLUB ad otthont. A látogatók a belépőjegy megvásárlásával harminc kiállító termékeit – kávékat, teákat, borokat, párlatokat, és egyéb italkülönlegességeket – kóstolhatnak meg. Hazai mikropörkölők és jól ismert márkák egyaránt megjelennek a kávésok között, a világ legjobb termőterületeiről érkező tételeket kóstolhatunk, és persze vásárolni is lehet majd a standoknál. A belváros legnyüzsgőbb terét biztosan betölti majd a kávéillat, hiszen a teljes házban, vagyis négy teremben lesznek programok és kóstolók.

Kávékorzó Díjátadó 2017 Centrál Kávéház2017 december 7.-én a Centrál Kávéházban került megrendezésre a Kávékorzó Magazin által kiírt verseny díjátadója. Ezúton is köszönjük a lehetőséget a Centrálnak, hogy fantasztikus, patinás helyszínt biztosítottak a díjak átadásához. Nem beszélve a sok finomságról, amikkel kedveskedtek a megjelenteknek. További hatalmas köszönet illeti meg a rendezvény támogatóit, akik lehetővé teszik, hogy évről-évre megrendezhessük ezt a nemes versenyt. Nélkülük ez nem jöhetett volna létre!

Centrál KávéházKedves díjazottak! Sikerült véglegesíteni az időpontot, és a helyszínt, amiért óriási köszönet illeti a Centrál Kávéházat. Az alábbi listában felsoroltak megjelenésére feltétlen számítunk!

Időpont: 2017.12.07 (csütörtök) 14:00 óra
Helyszín: Budapest, Károlyi Mihály u. 9, 1053 – Centrál Kávéház és Étterem (a kávéház galériájában)
A helyszínen a kávéra és ásványvízre mindenki a vendégünk, az egyéb fogyasztást mindenki önállóan tudja intézni.