KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

hoventaNa nem kell mindjárt az elején megijedni! Ma nem a cukorral és tejporral dúsított porkávék világába szeretném elkalauzolni a nagyérdeműt, de aki vette a fáradtságot - már ha ideje engedte-, és ellátogatott a Hoventára október 18-án, három élménnyel is gazdagodhatott. Három a magyar igazság, és egy a ráadás, de erről majd később.

kreatív kávéfórum kiállítás pasco standEgy új kávés kiállítás került megszervezésre, amely szakított az eddigi expos hagyományokkal, és behozta a belvárosba az eseményt egy igazán kellemes és impozáns helyszínre, a Corinthia szállodába. Sok emberrel beszélgetve ez igazán jó ötletnek tűnt, mivel a rendezvény légköre sokkal hangulatosabbá, barátságosabbá vált. A Hungexpoval sem lenne baj, de annak csak akkor van létjogosultsága, ha kellően nagy számú kiállítót sikerül hadrendbe állítani.

kávéfórumVilághíres kávék, italkülönlegességek, pörkölés, kóstolás, otthoni és professzionális eszközök, workshopok, bemutatók és Országos Barista Bajnokság a Kreatív Kávéfórumon. Érdemes elővételben regisztrálni, mert a kedvezmények mellett svédasztalos büféebédre és exkluzív termékkóstolókra is lehetőség nyílik a kétnapos rendezvényen.