KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Az utóbbi években a kávé kedvelők körében a minőség látványos javulásának köszönhetően jelentős javult a perui kávé kedveltsége. Kapuczinerben figyelemmel kísérjük a feltörekvő kávé termesztő országokat. Így került ez a tétel is figyelmünk központjába. A legfrissebb szüretből érkezett tétel kiváló ízprofillal rendelkezik . A sav, és az édesség valamint a gyümölcsös ízjegyek egyensúlya jellemez. Az Andok hegység magaslatán termesztett kávé mérési paraméterei melyet a pörkölés előtt mértünk11,5% nedvesség tartalom valamint 52 víz aktivitás valamint 0,76 g/ml sűrűség már számunkra jelezte, hogy az idei tétel egy különleges italt ígér. A natur feldolgozás pedig elősegíti hogy érezzük miért lettek ennyire népszerűek a pörkölők valamint a kávé kedvelők számára a perui kávék.- tudtuk meg a forgalmazótól.

A CELLINI Barista Espresso Gran Crema első kortya egy olasz kávézóba visz! Harmonikus, kiegyensúlyozott és testes kávé borostyán színű, tartós cremával. A genovai pörkölő modern olasz kávékompozíciója 85 % Arabica, és 15 % Robusta tartalommal. Kiváló eszpresszó, amelyet különösen szeretnek a kávézókban, vendéglátóhelyeken Észak-Olaszországban. A kiváló keverék kiemeli a Kolumbiából és Costa Ricából származó legjobb Arabica kávék finom savasságát. A legjobb mosott Robusta kávé minimális hozzáadásával, és a lassú pörkölési folyamat révén ez a kávé szép testességgel és kiegyensúlyozott, harmonikus ízzel érkezik a kávéscsészébe. Hamisítatlan olasz eszpresszó, amit mi imádunk Magyarországon! A Cellini Gran Crema kakaó aromáival, kitűnő szárított gyümölcsökkel és virágos jegyekkel örvendezteti meg a szájpadlást. Ezt a blendet önmagában, finom eszpressóként is élvezheti, miközben a Gran Crema tökéletes alapot kínál az eszpresszó és a tej duójához is - tudtuk meg a forgalmazótól.

A Prestigio Bar az észak-olasz kávémester Cellini bestseller szemes kávéja. A 100 % Arabica keveréket Közép- és Dél-Amerika 7 különleges kávéja alkotja. A ma egyre több fogyasztó számára fontos, és vásárlásaiban szerepet játszó fenntarthatósági szempontoknak is megfelel. A keverék organikus, bio minősítésű, Fairtrade, Rainforest Allianz, valamint kóser minősítésű, és más élelmiszeripari minősítési, és élelmiszerbiztonsági rendszerekben is tanúsítvánnyal rendelkezik. Az eszpresszóhoz és tejes kávéitalokhoz is tökéletes blend vendéglátóhelyeknek különösen ajánlott. A Cellini signature blendet intenzív aroma, csokoládés és virágos ízjegyek, édes, de lekerekített sima, a szájban hosszan megmaradó finoman intenzív utóíz, és kellemes testesség, arany crema jellemzi - tudtuk meg a forgalmazótól.