KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

A MOAK Aromatico Jazz Espresso 100%-ban gondosan válogatott, aromás Arabica kávékból áll. Ezek rendkívül széles, harmonikus aromát adnak az eszpresszónak, melyet vanília, szárított gyümölcs, méz, papaya és mangó jegyek, és krémes textúra, hosszan tartó utóíz jellemeznek. Ezt az egzotikus kombinációt a mandula és a dió finom ízei egészítik ki, a keverékből főzött eszpresszó kellemesen testes, és a finom arabicákra jellemzően közepes savassságú. A keverékhez használt kávékat Brazíliában, Hondurasban, Etiópiában és Ruandában termesztik. Az Aromatico Jazz espresso közepes testtel és kellemes savval, hosszan tartó utóízzel rendelkezik. A Moak az 5-ből 3-as intenzitással jelöli. Az állaga nagyon lágy és krémes, fantasztikus eszpresszó alapanyag. A keverékhez finom, hosszan tartó pörkölést használnak az egyszerre tradícionális és trendeket is diktáló szicíliai pörkölőnél - tudtuk meg a forgalmazótól.

A MOAK Vivace Szicília kedvenc, nagy múltú, 1967 óta működő pörkölőjének ikonikus szemes kávéja, igazi dél-olasz ízbomba. Édes csokoládé íz és illat, erőteljesen testes jelenlét a csészében, amelyet vastag és hívogató krém koronáz meg. A határozott, és határozottan finom íz a 60 % Arabica és 40 % Robusta kávé házasságának köszönhető. A keveréket 7 kávé alkotja Brazíliából, Hondurasból, Kongóból, Peruból, Indonéziából, Ugandából és Vietnámból. Az eredmény egy olyan kávé, amely testes, gazdag aromával és különleges ízélménnyel nyűgözi le fogyasztóját, amit egy ellenállhatatlan csokis illat tesz teljessé. Igazi dolce vita érzés! A MOAK Vivace tökéletes az erős eszpresszó szerelmeseinek is, akik értékelik a legmagasabb minőséget és a kifinomult ízt. A keverék ideális professzionális karos kávégépekhez és teljesen automata gépekhez, és a csodálatos cremának köszönhetően ideális cappuccino és latte macchiato készítéséhez is - tudtuk meg a forgalmazótól.

A szicíliai kávémester MOAK bestseller 100 % Arabica prémium szemes kávéja válogatott Arabica fajtákból álló keverék. A minőségi kávézók, bárok kedvelt választása ez a csúcs blend, melyet hét nyerskávé alkot Közép-, Dél-Amerika és Afrika országaiból: Brazília, Honduras, Etiópia, Costa Rica, Kolumbia, Kongó, Peru, főként mosott, a brazil kávé esetében szárított feldolgozási módszerrel. Édes és fanyar egyszerre, gyümölcsös jellegű kávé, de a lassú, hosszú, közepesen erős pörkölésnek köszönhetően a citrom mellett kakaó és mandula jegyekkel, kellemes cremával. A széles aromaspektrumnak, kézműves, lassú pörkölésnek köszönhetően a keverék kellemesen, közepesen testes, fantasztikus eszpresszónak, de nem veszik el a tejes kávéitalokban sem a hansúlyosan kakaós, közepes savasságú, mandulás, kellemesen friss, édes íz, amit különlegessé tesz a kifinomult etióp kávé citrusos illata és utóíze. A 100%-os Arabica tartalom kellemes savasságot kölcsönöz a kávékeveréknek. A mandula aromája és a kakaó finom, fanyar édessége teszi teljessé az ízprofilt. Kiegyensúlyozott testességének köszönhetően az Ambrosiából készített eszpresszó ideális egy hosszú étkezés csúcspontjaként vagy reggeli ébresztőként - tudtuk meg a forgalmazótól.