KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

veronesi alta kávé tesztA Veronesi Kávépörkölő egy fiatal vállalkozás.1996-ban alapította Roberto Veronesi, akinek profi baristaként az volt az álma, hogy egyszer saját pörkölőt nyisson és saját márkát teremtsen. A szó szoros értelmében családi vállalkozásban dolgoznak, feleségével és testvérével vezetik az üzemet. A rendkívül dinamikus fejlődés következtében folyamatosan növelni kellett a kapacitást és helyhiány miatt többször költözött a cég, végül 2001-ben egy modern ipari parkban találta meg jelenlegi helyét, Reggio Emilia tartomány Bagnolo nevű városkájában.
A Veronesi márka Lengyelország, Ukrajna, Németország, Portugália, Svájc, Franciaország, Bulgária, Románia, Görögország és Hong Kong után megérkezett Magyarországra, hogy meghódítsa a kávérajongókat,- legyenek akár kotyogót, podos gépet, vagy profi espresso gépet használók. Az Alta egy 90% arabika és 10% robuszta arányú keverék, amely frissességét a 3kg-os fémtartályos csomagolásnak köszönhetően kiemelkedően megőrzi. A Veronesi márka kizárólagos magyarországi forgalmazója is Il Moretto Kávé Kis és Nagykereskedés - tudtuk meg a forgalmazótól.

bendinelli intenso szemes kávé tesztEbben a keverékben dominálnak a robuszta kávék ízei, melyek óvatosan lettek kiválasztva és összekeverve, hogy intenzív,erős, erősen krémes és aromás kávé legyen. A benne lévő arabika harmonizál vele, az erős és testes kávé utóíze csokoládés, gyümölcsös (70% arabika és 30% robuszta arányú keverék) - tudtuk meg a forgalmazótól.

 

 

 

roen costa del sol kávéteszt“A jó dolgok mindig annak a szenvedélyéből fakadnak, aki megkreálja őket.” Pontosan ezt gondoltam 1979-ben amikor megszületett a Roen kávé: az én elképzelésem az eszpresszo kávéról, amit azóta is viszünk előre, a családomnak köszönhetően; a kézműves tapasztalatok és szenvedélyeknek, annak hogy mindig a legmegfelelőbb nyers kávékat keressük és válogatjuk , pörköljük. Folyamatosan új utakat keresünk, új megoldásokat, új ízeket, illatokat, aromákat. A Roen Costa Del Sol egy megfelelően kiegyensúlyozott egyvelege az édeskés, könnyed arabika kávéknak és a kesernyés, intenzív robusztáknak (80% arabika és 20% robuszta arányú keverék) -ez a főbb  jellemzője ennek a  kellemes, lágy minőségű kávénak, mindamellett hogy krémes -ezért a nap bármely szakában fogyasztható - tudtuk meg a forgalmazótól.

roen gran bar kávéteszt“A jó dolgok mindig annak a szenvedélyéből fakadnak, aki megkreálja őket.” Pontosan ezt gondoltam 1979-ben amikor megszületett a Roen kávé: az én elképzelésem az eszpresszo kávéról, amit azóta is viszünk előre, a családomnak köszönhetően; a kézműves tapasztalatok és szenvedélyeknek, annak hogy mindig a legmegfelelőbb nyers kávékat keressük és válogatjuk , pörköljük. Folyamatosan új utakat keresünk, új megoldásokat, új ízeket, illatokat, aromákat. A Roen GranBar 60% arabika és 40% robuszta arányú blend, sok robusztát tartalmaz, amely nagyon intenzív ízt és jelentős krémességet biztosít, főlleg azoknak akik kedvelik a robusztás ízeket- tudtuk meg a forgalmazótól.