KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

pavin caffé super bar kávétesztA Pavin Caffé a kávé iránti szenvedély története, melynek gyökerei három generációra nyúlnak vissza, amikor is a vállalkozó szellemű testvérpár, Luigi és Rafallo Pavin Tamboloban, Padova tartományban megnyitották első kávézójukat. Történelmi múltú kávézójukban az eszpresszó annak köszönhette különleges ízvilágát, hogy a különböző fajtájú kávébabokat gondos odafigyeléssel vizsgálták át, így kerültek kiválasztásra a legjobb minőségű Arabica és Robusta szemek. A napjainkban is fogyasztott kiváló minőségű kávékeverék ennek az éveken át tartó folyamatnak az eredménye. Termékeink kiválóságát az adja, hogy cégünk minden esetben a világ legnevesebb termővidékéről importálja a kávébabokat. Szaktudásunk lényege a pörkölési technika folyamatos tökéletesítésében, a megfelelő hőmérsékleten való pörkölési időben rejlik. Így nyújtjuk minden nap a tökéletes kávé élményét. A Pavin Caffé Super Bar 85% arabika és 15% robuszta arányú blend - tudtuk meg a forgalmazótól.

pavin full cream kávé tesztA Pavin Caffé a kávé iránti szenvedély története, melynek gyökerei három generációra nyúlnak vissza, amikor is a vállalkozó szellemű testvérpár, Luigi és Rafallo Pavin Tamboloban, Padova tartományban megnyitották első kávézójukat. Történelmi múltú kávézójukban az eszpresszó annak köszönhette különleges ízvilágát, hogy a különböző fajtájú kávébabokat gondos odafigyeléssel vizsgálták át, így kerültek kiválasztásra a legjobb minőségű Arabica és Robusta szemek. A napjainkban is fogyasztott kiváló minőségű kávékeverék ennek az éveken át tartó folyamatnak az eredménye. Termékeink kiválóságát az adja, hogy cégünk minden esetben a világ legnevesebb termővidékéről importálja a kávébabokat. Szaktudásunk lényege a pörkölési technika folyamatos tökéletesítésében, a megfelelő hőmérsékleten való pörkölési időben rejlik. Így nyújtjuk minden nap a tökéletes kávé élményét. A Pavin Caffé Full Cream 100% robuszta blend - tudtuk meg a forgalmazótól.

musetti grand cru szemes kávé tesztAchille Musetti, a Musetti Kávépörkölő alapítójának emlékére megalkotott kávékeverék. 90% arabika – 10% robuszta összetételű kávé, a legkiválóbb minőségű indiai robusztából. Achille Musetti kedvenc szivarának illatát és zamatait kívánták a Musetti Grand Cru-ban feleleveníteni az alapító emlékére. Mint ahogy a szivaroknál is a Grand Cru minősítés jelzi a legkiválóbb és legkülönlegesebb terméket, úgy a Musetti Pörkölő szándéka is ez volt: a számukra legtökéletesebbet megalkotni. Ezzel az egyedülálló kávékeverékkel a Musetti Kávépörkölő a legkülönlegesebb termékét állította elő mind az olasz espresso területén, mind a csomagolás kereskedelmi arculatának kialakításában; felhasználva a magas technológiát képviselő konzerves csomagolási eljárást, amelyet kizárólag a Grand Cru kávé csomagolásánál alkalmaz a Musetti cég. A konzerves csomagolási eljárás folyamán a kávét speciális atmoszférában tartósítják, amely így végig megtartja a keverék egyedi ízeit a csomagoláson jelzett lejárati időtartamon belül, mivel a csomagolás hermetikusan került lezárásra. 3 kg-os konzerv kiszerelésű babkávé formájában kerül forgalomba - tudtuk meg a forgalmazótól.

Cosmai Prestige szemeskávé tesztA milánói Cosmai Caffé világszínvonalú technológiával rendelkezik, sikereit mindig a kiváló nyersanyagra –  a kiváló zöld kávébabra alapozta. Ez a választás a kezdete annak a folyamatnak, melynek végén - az innovatív, kíméletes forró levegővel történő pörkölési technológián keresztül - a napi tökéletes csésze kávénkhoz vezet. A kávékat napról napra szigorú organoleptikus és laboratóriumi teszteknek vetik alá, hogy biztosítsák a kiváló, hibátlan aromát és ízt. Fabrizio Cosmai tulajdonos meggyőződése, hogy a fogyasztók szükségleteit és ízlését csakis értékes és kiváló minőségű termékekkel, valamint figyelmes kiszolgálással és tanácsadással lehet kielégíteni, melyhez kivételes, trendi olasz dizájn társul. A Prestige keverék 70% arabika, 30% robuszta tartalmú kávékeverék - tudtuk meg a forgalmazótól.

dock peller extra kávé tesztOlaszország egyik városában Triesztben 1928. óta működő  Dock Caffe kávé pörkölő és kávé forgalmazó cég Magyarországi képviselete vagyunk. Bárok, kávézók, kávéházak, éttermek, cukrászdák, élelmiszer boltok illetve egyéb vendéglátó helyek és kereskedelmi egységek számára forgalmazzuk termékeinket. A Dock Peller Extra egy 75% arabika és 25% robuszta arányú blend, mely Guatemala, Costa Rica, Kaapi Royal, és Santos kávébabok keverékéből készül - tudtuk meg a forgalmazótól.