KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Covim Giada szemeskávé tesz A JÓKALMÁR-COFFEE Kft. 2013-ban kezdte el az olasz COVIM kávépörkölő és kereskedelmi vállalat kávé és kiegészítő termékeinek forgalmazását a magyarországi gasztronómiában. Termékeink 6-8 hetente érkeznek, a szavatosságuk csomagolástól számított 2 év. A genovai COVIM évtizedek óta meghatározó szerepet tölt be a nemzetközi kávépiacon. Az üzem világszerte egyedi összetételű, kiváló minőségű kávéfajtákat kínál. A különleges, kíméletes - forró levegővel történő - pörkölés során a kávészemek nem pörkölődnek túl, ezáltal fogyasztáskor nem lép fel kellemetlen savas utóhatás. A pörkölési eljárás és az összetétel garantálja a sajátos, markáns COVIM ízvilágot, valódi „olasz“ élményt nyújtva az ínyenc fogyasztók számára. Élénk savak és testesség. A Giada (magyarul: Jade) az arabica és robusta babok mesterien rafinált keveréke. Egy olyan különleges kávé, amit Önnek is ki kell próbálnia. Illata és íze is alkalmassá teszi desszertként való fogyasztásra. Az étcsoki mellett diós, grillázsos, paprikás jegyekkel rendelkezik, de tapasztaltabb fogyasztók aszalt gyümölcsök mixtúráját is megfigyelhetik. Kiváló választás tejes italokhoz is. Közepes koffeintartalommal bír. Az egyirányú szeleppel ellátott légmentes csomagolásnak köszönhetően a kávé sokáig megőrzi zamatát - tudtuk meg a forgalmazótól.

Saicaf Anniversary szemeskávé teszt Az 1932-ben alapított Saicaf, Puglia tartomány legnagyobb kávépörkölő cége. A Sao Cafe kávékonzorcium tagjaként az egész egyenlítői régióból közvetlenül importálnak kávéalapanyagot, ezért széles kínálatot tudnak biztosítani az igényes kávérajongók népes táborának. A világ egyik legválasztékosabb kávékínálatával rendelkező olasz gyártója. A minőségtudatosságot első számú szempontnak tartják a gyártás során. A nyersanyagok válogatását és a pörkölést is szigorúan ellenőrzik és folyamatosan felügyelik. A kávészemek ellenőrzését és szelektálását az ültetvényeken kívül a pörkölés előtt elektronikusan is elvégzik valamint a kávékeverékből készített eszpresszó italok tökéletességét gondos és aprólékos teszteléssel garantálják a szakemberek - tudtuk meg a forgalmazótól.

Covim Prestige szemeskávé teszt A JÓKALMÁR-COFFEE Kft. 2013-ban kezdte el az olasz COVIM kávépörkölő és kereskedelmi vállalat kávé és kiegészítő termékeinek forgalmazását a magyarországi gasztronómiában. Termékeink 6-8 hetente érkeznek, a szavatosságuk csomagolástól számított 2 év. A genovai COVIM évtizedek óta meghatározó szerepet tölt be a nemzetközi kávépiacon. Az üzem világszerte egyedi összetételű, kiváló minőségű kávéfajtákat kínál. A különleges, kíméletes - forró levegővel történő - pörkölés során a kávészemek nem pörkölődnek túl, ezáltal fogyasztáskor nem lép fel kellemetlen savas utóhatás. A pörkölési eljárás és az összetétel garantálja a sajátos, markáns COVIM ízvilágot, valódi „olasz“ élményt nyújtva az ínyenc fogyasztók számára. Magas minőségű, kimondottan az éttermek és bárok részére kifejlesztve, az eredeti olasz eszpresszó kávé minden tulajdonságával rendelkezik - hosszantartó és sűrű, kemény habbal. A Kávéházi kávék tesztje megmérettetés véleménye szerint: „Szép, vastag kemény krém, illata egészen lágy, finom.” A keverék kávé kategóriában a legjobb eredményt érte el. Intenzív, mégis selymes ital készíthető belőle, melyben felfedezhetőek a karamell különböző árnyalatai, bárki számára emlékezetessé téve a kávé fogyasztását. A nap bármely szakában fogyaszthatjuk. Az egyirányú szeleppel ellátott légmentes csomagolásnak köszönhetően a kávé sokáig megőrzi zamatát - tudtuk meg a forgalmazótól.

Goriziana Caffé Extra Gold szemeskávé teszt 1967-ben alapították a Torrefazione Gorizianát . Cég a Rogelja és Crobe család tulajdonában van. Majdnem ötven éves tapasztalattal dolgoznak azon, hogy garantálják a finom és legjobb kávékeverékeket. A minőségi kézműves pörkölésnek köszönhetően az íz változatlan. A cég folyamatosan nő az évek alatt, és a tartomány legnagyobb pörkölője lett. Több mint 24 országba szállítanak világszerte. Márkáik: Goriziana Caffé, Go Caffé, San Giusto Caffé. A Qualitycoffee.hu az olasz kávé elkötelezett híve. Sokáig kerestük olyan pörkölőt, aki az otthoni és bárkávék területén is kiemelkedőt nyújt. A Goriziana Caffé 3 éve lett partnerünk, széles kávé kínálata és különleges aromái miatt. A valódi olasz kávét szeretnénk mindenki csészéjébe megfizethető áron! Az Extra Gold keverékünk magában hordozza a minőségi kávék kitűnő tulajdonságait. A világ legjobb arabika fajták válogatásának, tökéletes végeredménye. Lágy , édes és likőrös ízvilága, csokoládés aromája és finom, kiegyensúlyozott savassága, testes jellege megfelel a legkritikusabb kívánalmaknak. A Goriziana kávék legkiválóbb képviselője - tudtuk meg a forgalmazótól.

Kapucziner Kolumbia El Mirador szemeskávé teszt 20 éve volt, amikor egy kávészakértővel beszélgettünk a kolumbiai kávékról. Ma is a fülemben csengenek a szavai: „ha különleges kávéra vágysz, akkor az ország északi részén, a Sierra Nevadai területen kutakodj, mert ott nincs tömegtermelés, vannak viszont árnyékot adó fák”. Ezen a területen Indián közösségek tagjai élnek, akik a fehér embert kis testvérnek nevezik, míg ők a nagy testvérek. Nagyon gazdag tudással rendelkeznek és azt tartják, hogy ezt a területet az Istentől kapták, hogy hasznosítsák és felügyeljék, ennek megfelelő gondossággal művelik. A kávéfarm, ahonnan a tesztelt kávé érkezett, mindössze 2 hektár nagyságú, termése javarészt Caturra fajtájú és kiemelkedő minőségű. Válasszátok bátran, jó kóstolást! - tudtuk meg a forgalmazótól.