KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

splendid espresso ricco kávétesztAz eredeti olasz Splendid Espresso az idilli olasz településről Andezeno-ból származik, mely Monferrato termékeny dombvidékén található, az Észak-Olasz Alpok és az Apenninek hegylánca között Itt Andezeno-ban találhatjuk meg a vidék és az emberek tökéletes harmóniáját. Ezt az életérzést próbálja meg átadni a Splendid kávé a tradicionális kompozíciókkal, az optimális keverékkel és a tudással, melynek köszönhetően a gondosan pörkölt kávészemek szavatolják a termék magas minőségét. A Splendid kínálja vendégeinek azokat a professzionális és változatos lehetőségeket, melyet csak az igazi olasz kávék adhatnak, legyen szó klasszikus eszpresszóról vagy olyan kávéspecialitások alapjáról, mint például a Caffé Latte, Cappuccino vagy a Latte Macchiato. Az Eredeti Olasz Splendid több mint tiszta kávé- élvezet; a márka körvonalazza a tiszta olasz életérzést, mely „Egy csésze fantázia! A Splendid Espresso Ricco 90% arabika és 10% robuszta arányú keverék - tudtuk meg a forgalmazótól.

splendid aroma oro szemeskávé tesztAz eredeti olasz Splendid Espresso az idilli olasz településről Andezeno-ból származik, mely Monferrato termékeny dombvidékén található, az Észak-Olasz Alpok és az Apenninek hegylánca között Itt Andezeno-ban találhatjuk meg a vidék és az emberek tökéletes harmóniáját. Ezt az életérzést próbálja meg átadni a Splendid kávé a tradicionális kompozíciókkal, az optimális keverékkel és a tudással, melynek köszönhetően a gondosan pörkölt kávészemek szavatolják a termék magas minőségét. A Splendid kínálja vendégeinek azokat a professzionális és változatos lehetőségeket, melyet csak az igazi olasz kávék adhatnak, legyen szó klasszikus eszpresszóról vagy olyan kávéspecialitások alapjáról, mint például a Caffé Latte, Cappuccino vagy a Latte Macchiato. Az Eredeti Olasz Splendid több mint tiszta kávé- élvezet; a márka körvonalazza a tiszta olasz életérzést, mely „Egy csésze fantázia! A Splendid Aroma Oro 100% arabika - tudtuk meg a forgalmazótól.

mokambo grande espresso szemeskávé tesztOlaszországban, Abruzzo tartomány a vendéglátás fellegvára.A tartomány vezető kávés cégének topp kávéja a Grand Espresso. Csokis ízével ,harmónizál Abruzzo mediterrán vacsoráihoz,és Montesilváno testes zamatos boraihoz.100% arabica kávé, mégis határozottan krémes ,jó beálítással megtartja a cukrot . Röviden főzve a leg kellemesebb ,de tejjel hígitva is csokis íze dominál. - tudtuk meg a forgalmazótól.

barbera esperia kávé tesztA Szicíliából származó Barbera kávécsalád, gyártója egy 5 generációs családi vállalkozás, mely 1870-től készíti nagy szenvedéllyel és hozzáértéssel kávét. A kávébabokat lassan és elkülönítve pörkölik, hogy az igazi olasz eszpresszó kiegyensúlyozott ízvilágát érjék el. Ezután - víz helyett - hirtelen száraz levegővel hűtik le. Ez az eljárás biztosítja, hogy az értékes kávébabok megőrizzék zamatukat. Karakteres eszpresszó kávé,  mégis harmonikus, kellemes, hosszan tartó mokka utóízű különleges kávékeverék. - tudtuk meg a forgalmazótól.

barbera mago szemekávé tesztA Mago a Barbera prémium kategóriás terméke. Brazíliából, Közép-Amerikából és Indonéziából származó kávébabból készül. A kávébabokat lassan és elkülönítve pörkölik, hogy az igazi olasz eszpresszó kiegyensúlyozott ízvilágát érjék el. Ezután - víz helyett - hirtelen száraz levegővel hűtik le. Ez az eljárás biztosítja, hogy az értékes kávébabok megőrizzék zamatukat. A különböző kávébabok keverésének művészete a titok, mely a Mago-t oly elismertté teszi az ínyencek körében szerte a világon - tudtuk meg a forgalmazótól.