KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

barbera aurora szemeskávé tesztA Szicíliából származó Barbera kávécsalád, gyártója egy 5 generációs családi vállalkozás, mely 1870-től készíti nagy szenvedéllyel és hozzáértéssel kávét. A kávébabokat lassan és elkülönítve pörkölik, hogy az igazi olasz eszpresszó kiegyensúlyozott ízvilágát érjék el. Ezután - víz helyett - hirtelen száraz levegővel hűtik le. Ez az eljárás biztosítja, hogy az értékes kávébabok megőrizzék zamatukat. A lágy kifinomultság és az erőteljesség jól párosul ebben a testes eszpresszó keverékben. A Barbera Aurora egyesíti a finom kávé zamatos jellemzőit az erőteljesebb ízű kávészemek tulajdonságaival, ízekben gazdag a pörkölt magvastól a csokoládéig. Kiegyensúlyozott, illatos, erőteljes aromájú kávé gazdag, sűrű krémmel. Azoknak ajánljuk, akik szeretik a testes, édes jellegű eszpresszót. - tudtuk meg a forgalmazótól.

goppion espresso italiano csc kávétesztA Goppion család több mint 3 generáció óta megkülönböztetett figyelemmel ügyel a válogatott kávékeverékek minőségére és a folyamatos újításra. A cég magasan képzett és szakosodott személyzet segítségével, valósítja meg fő célkitűzéseit: maximális figyelmet fordítani a fogyasztóra, a kávé megfelelő elkészítésére, kiemelni a termék izét, legjobb tulajdonságait amelyet a kiváló minőség tesz  lehetővé. A termelő országokban eleve a legjobb ültetvényekről vásárolnak, kiválasztják azokat a termelőket, akik garantálni tudják a legkiválóbb minőséget, régi hagyományokban gyökerező feldolgozási eljárást alkalmaznak. Kizárólag minősített, válogatott arabica szemekből készült kávé keverék, mely Brazil és Közép-amerikai eredetű, válogatott és minőségi bizonyítvánnyal ellátott kávékból áll. Lágy, bársonyos íz hosszú lecsengésű csokoládés utóízzel rendelkezik, és leginkább ízletes, könnyű ételek után ajánlják - tudtuk meg a forgalmazótól.

goppion qualita oro kávé tesztA Goppion Qualita Oro a márka kiskereskedelmi vonalba szánt terméke, vagyis ezzel a kávéval kizárólag szupermarketekben vagy internetes áruházakban találkozhatunk. Gyakorlatilag az ott megtalálható termékek versenytársának szánták. A kávézókban ennél magasabb minőséget képviselő, a cég gasztonómiai vonalra szánt termékeivel találkozhatnak olvasóink, amelyekről hamarosan olvashatnak. Főként válogatott arabika kávéból készült kávékeverék, mely a családi fogyasztásban megjelenő minőségi elvárásokhoz készült. Minden felhasználási és kiviteli formával szembeni igényt ki tud elégíteni. Értékes kávékeverék, melyet intenzív aroma, könnyű testes, bársonyos és édes íz jellemez. Hosszantartó hatás és alacsony koffeintartalomjellemzi - tudtuk meg a forgalmazótól.

lazzarin espresso light szemeskávé tesztCégünk a Best Caffe Company Kft 2005- ben alakult, a LAZZARIN kávé kizárólagos forgalmazói vagyunk Magyarországon. Törekvésünk, hogy a méltán híres olasz kávékultúrát megismerjék, és megkedveljék a magyar fogyasztók is. Az elmúlt 3 év bebizonyította számunkra, hogy a LAZZARIN kávé tökéletesen alkalmas ezen cél elérésére.

Minőségi termékeket forgalmazunk reális áron, hogy ezt partnereink és a kávéfogyasztók is így gondolják, leginkább az mutatja számunkra, ahol kipróbálták termékeinket minden esetben újabb vásárlási szándékkal kerestek meg minket. Ez a dícsérő szavaknál is inkább bizonyítja partnereink megelégedettségét. Szolgáltatásaink és termékeink köre folyamatosan bővül, forró csokoládék, teák, gépek, darálók, és egyéb kiegészítők szerepelnek termékskálánkon. A Lazzarin Espresso Light egy 95% arabika és 5% robuszta arányú keverék, bársonyos, lágy, gyengéden telt ízű - tudtuk meg a forgalmazótól.

 

 

lazzarin gusto forte szemeskávé tesztCégünk a Best Caffe Company Kft 2005- ben alakult, a LAZZARIN kávé kizárólagos forgalmazói vagyunk Magyarországon. Törekvésünk, hogy a méltán híres olasz kávékultúrát megismerjék, és megkedveljék a magyar fogyasztók is. Az elmúlt 3 év bebizonyította számunkra, hogy a LAZZARIN kávé tökéletesen alkalmas ezen cél elérésére.

Minőségi termékeket forgalmazunk reális áron, hogy ezt partnereink és a kávéfogyasztók is így gondolják, leginkább az mutatja számunkra, ahol kipróbálták termékeinket minden esetben újabb vásárlási szándékkal kerestek meg minket. Ez a dícsérő szavaknál is inkább bizonyítja partnereink megelégedettségét. Szolgáltatásaink és termékeink köre folyamatosan bővül, forró csokoládék, teák, gépek, darálók, és egyéb kiegészítők szerepelnek termékskálánkon - tudtuk meg a tulajdonostól.