KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

kaucziner kavemanufaktura latin fiesta kávéteszt1993-ban az országban elsők között vásároltunk egy 12kg-os Probat kávépörkölő gépet. Hosszú évek tapasztalata és tanulmányutak felhasználásával alakítottam ki pörkölési módjainkat. Ennek keretében minden egyes kávéfajtát külön pörkölünk. Különös figyelmet fordítunk az alapanyagok beszerzésére. Arabica kávékból kizárólag kisgazdaságokból magaslati kávékat szerzünk be. A Kapucziner Latin Fiesta kizárólag magaslati arabika kávékat tartalmaz. Külön érdekessége, hogy ehhez a kávéhoz kizárólag gourmet minőségű alapanyagból pörkölünk. Hét termőhelyről érkezett kávé blendje. - tudtuk meg Németh János tulajdonostól.

kapucziner kávémanufaktúra specialitás kávéteszt1993-ban az országban elsők között vásároltunk egy 12kg-os Probat kávépörkölő gépet. Hosszú évek tapasztalata és tanulmányutak felhasználásával alakítottam ki pörkölési módjainkat. Ennek keretében minden egyes kávéfajtát külön pörkölünk. Különös figyelmet fordítunk az alapanyagok beszerzésére. Arabica kávékból kizárólag kisgazdaságokból magaslati kávékat szerzünk be. A Kapucziner Specialitás 20% robuszta és 80% arabika arányú keverék, mely magában foglalja a világ jelentős termőhelyeit, Indonéziától Kenyáig, Costa Ricatól a Galapagos szigetekig. Összesen 10 fajta kávé blendje. - tudtuk meg Németh János tulajdonostól.

kapucziner kávémanufaktúra palermo aranya kávé kávéteszt1993-ban az országban elsők között vásároltunk egy 12kg-os Probat kávépörkölő gépet. Hosszú évek tapasztalata és tanulmányutak felhasználásával alakítottam ki pörkölési módjainkat. Ennek keretében minden egyes kávéfajtát külön pörkölünk. Különös figyelmet fordítunk az alapanyagok beszerzésére. Arabica kávékból kizárólag kisgazdaságokból magaslati kávékat szerzünk be. A Palermo Aranya 35% robuszta  tartalommal délamerikai és afrikai magaslati arabika kávék blendje összesen 7 fajta kávé keveréke - tudtuk meg Németh János tulajdonostól.

splendid espresso ricco kávétesztAz eredeti olasz Splendid Espresso az idilli olasz településről Andezeno-ból származik, mely Monferrato termékeny dombvidékén található, az Észak-Olasz Alpok és az Apenninek hegylánca között Itt Andezeno-ban találhatjuk meg a vidék és az emberek tökéletes harmóniáját. Ezt az életérzést próbálja meg átadni a Splendid kávé a tradicionális kompozíciókkal, az optimális keverékkel és a tudással, melynek köszönhetően a gondosan pörkölt kávészemek szavatolják a termék magas minőségét. A Splendid kínálja vendégeinek azokat a professzionális és változatos lehetőségeket, melyet csak az igazi olasz kávék adhatnak, legyen szó klasszikus eszpresszóról vagy olyan kávéspecialitások alapjáról, mint például a Caffé Latte, Cappuccino vagy a Latte Macchiato. Az Eredeti Olasz Splendid több mint tiszta kávé- élvezet; a márka körvonalazza a tiszta olasz életérzést, mely „Egy csésze fantázia! A Splendid Espresso Ricco 90% arabika és 10% robuszta arányú keverék - tudtuk meg a forgalmazótól.

splendid aroma oro szemeskávé tesztAz eredeti olasz Splendid Espresso az idilli olasz településről Andezeno-ból származik, mely Monferrato termékeny dombvidékén található, az Észak-Olasz Alpok és az Apenninek hegylánca között Itt Andezeno-ban találhatjuk meg a vidék és az emberek tökéletes harmóniáját. Ezt az életérzést próbálja meg átadni a Splendid kávé a tradicionális kompozíciókkal, az optimális keverékkel és a tudással, melynek köszönhetően a gondosan pörkölt kávészemek szavatolják a termék magas minőségét. A Splendid kínálja vendégeinek azokat a professzionális és változatos lehetőségeket, melyet csak az igazi olasz kávék adhatnak, legyen szó klasszikus eszpresszóról vagy olyan kávéspecialitások alapjáról, mint például a Caffé Latte, Cappuccino vagy a Latte Macchiato. Az Eredeti Olasz Splendid több mint tiszta kávé- élvezet; a márka körvonalazza a tiszta olasz életérzést, mely „Egy csésze fantázia! A Splendid Aroma Oro 100% arabika - tudtuk meg a forgalmazótól.