KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Varesina Platta kávé kávétesztA Varesina Caffe egy olasz, családi pörkölőüzem, amely 1919 óta készít minőségi kávét az Alpok lábánál. Az egyedi aroma titka a különleges keveréknek köszönhető, mely 20 különböző típusú kávébab felhasználásán és egyedi pörkölési eljárásán alapul. A különleges kávéválaszték pörkölésének lépései és a családi titkos receptek - melyek generációról generációra öröklődnek -, hozzájárulnak a Varesina kávé telt ízéhez, összetéveszthetetlen aromájához és csodálatos krémjéhez. A kávé frissességének köszönhetően felejthetetlen élményt nyújt minden kávéfogyasztó részére, ez okból soroljuk a „gourmet caffe” kategóriájába. A Platta népszerű kávékeverék, a Maffina család egyedi receptúrája alapján. Ez a típus örvend a legnagyobb népszerűségnek vásárlóink körében. A 60% arabika és a 40% robuszta keverék kiváló, karakteres és krémes espresso-t eredményez. Azoknak a partnereknek ajánljuk, akik az olasz kávét részesítik előnyben.- tudtuk meg a forgalmazó cégtől.

maromas arabea kávé kávétesztMás kávégyártókkal ellentétben a MAROMAS a kávé arab országokbéli gyökereihez nyúlik vissza. Mindezt kiegészíti a különböző kávéfajták és a hozzájuk tartozó egyéb termékek portfoliójává. Mindez a núbiai hegyek kecskepásztoránál kezdődik és Dubai csillogó-villogó városán át tart a nemzetközi kávéguruk mindig fejlődő, modern világába. MAROMAS LLC nem egy ősrégi cég, hanem inkább egy dinamikus profikból álló csapat, akik ezen állandóan fejlődő kultúra minden kihívására azonnal tudják a választ. Nem elsősorban a már megörökölt értékeinkre vagyunk büszkék, hanem a legfontosabb értéket a fogyasztóink jelentik illetve az ő elégedettségük. Célunk a legmagasabb nemzetközi standardok és a tökéletes kávé. Kávéinkat különböző országokban pörkölik más-más országok specialistái, ez a legtökéletesebb végterméket garantálja. Például ki tudna finomabb espresso kávét pörkölni egy olasz pörkölőmesternél? Vagy ki tudna megfelelőbb filterkávé fajtákat termeltetni a német Kaffehausoknál? Éppígy tiszteljük azoknak az embereknek a szokásait akik az Észak-Amerikában divatos hosszú kávékat kedvelik. Ez különböztet meg bennünket másoktól és büszkék is vagyunk erre - tudtuk meg a forgalmazó cégtől.

danesi gold szemeskávé teszt1905-ben Alfredo Danesi, a márka titkos receptjének tudója valóra váltja régi álmát és megnyitja Rómában a „Nencini & Danesi” kávéházat. Elkápráztatja a hűséges vásárlóit az „Espresso Danesi” márkával, mely rövid időn belül behozza a befektetett pénzt. Alfredo tudását és szenvedélyét tovább örökíti fiának Giovanninak, aki apja oldalán dolgozva lelkiismeretes és szenvedélyes szakértője lesz a kávénak. Giovanni irányítása a alatt a Danesi vállalat növekszik és lerakja a Danesi kávéként ismert márka alapjait, melyet ma már egész Olaszország és az egész világ ismer. A Danesi kávé Rómából indult majd egy évszázaddal ezelőtt világhódító útjára. Jelentősen fejlődött az elmúlt száz évben a kutatások és a fejlesztések eredményeképpen, míg elérték azt az ízt, amellyel ismertté vált Olaszországban és az egész világon. Bár a Danesi mindig kihasználta az aktuális kor fejlett, kifinomult technológiáját, és ennek köszönhetően szüntelen minőségi fejlődésen ment keresztül, a hagyományaihoz fűződő kapcsolata mindig megmaradt. "A Danesi kávé titka a TRADÍCIÓ, a hagyomány szeretete. A Danesi Gold egy 100% arabika keverék, mely a Danesi legnépszerűbb keveréke, a legjobb brazil és közép-amerikai Arabica szemekből válogatva. Édeskés íz hatás és teljes, tökéletes aroma jellemzi" - tudtuk meg a forgalmazó cégtől.

varesina top quality kávé tesztA Varesina Caffe egy olasz, családi pörkölőüzem, amely 1919 óta készít minőségi kávét az Alpok lábánál. Az egyedi aroma titka a különleges keveréknek köszönhető, mely 20 különböző típusú kávébab felhasználásán és egyedi pörkölési eljárásán alapul. A különleges kávéválaszték pörkölésének lépései és a családi titkos receptek - melyek generációról generációra öröklődnek -, hozzájárulnak a Varesina kávé telt ízéhez, összetéveszthetetlen aromájához és csodálatos krémjéhez. A kávé frissességének köszönhetően felejthetetlen élményt nyújt minden kávéfogyasztó részére, ez okból soroljuk a „gourmet caffe” kategóriájába. A legmagasabb minőségű, tradicionális pörkölésű szemes kávé. A kiegyensúlyozott ízt és krémet a 95% arabika és az 5% robuszta keveréknek köszönhetjük. A válogatott, dél-amerikai arabika kávébab nyújtja a felejthetetlen íz élményét. Ezt a kávét kifejezetten ínyenceknek ajánljuk - tudtuk meg a forgalmazótól.

cagliari espresso bar kávétesztA Caffé Cagliari története kereken 100 évre nyúlik vissza. 1909-ben Ambrogio Cagliari, miután több évet töltött Braziliában megnyitotta első kávépörkölő/kóstóló üzletét Modena belvárosában. A vállalat máig a család tulajdonában van szigorúan őrizve az évszázados tapasztalatot és hagyományt. Az évtizedek során ez a hagyomány kiegészült olyan modern eszközökkel melyek lehetővé teszi a világ különböző tájairól érkező kávé minőségellenőrzését, szállítását és tárolását. Természetesen minden kávéfajtát egyedileg pörkölnek az adott típus egyedi tulajdonságainak megfelelően, hogy a végső keverék mindig a legkiválóbb minőséget tudja  kínálni. A Caffé Cagliari megfelel az ISO 9001:2000 minősítésnek, és 2005-ben csatlakozott az Espresso Italiano minősítéshez, mely garantálja, hogy termékei minden ízükben az olasz kávékultúrát reprezentálják. Jelen tesztünkben szereplő Cagliari Espresso Bar, prémium keverék, speciális szeleppel zárt csomagolásban a kiemelkedő frissességért, 80% arabika, 20% robuszta tartalommal.- tudtuk meg a forgalmazótól.