KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Rocket R60V kicsomagolás dobozEgy februári szombaton családi programként a Millenáris SPACE kiállítását látogattuk meg. Mikor hazaértünk a program stílszerűen folytatódott, ugyanis ezt a két dobozt, rakta be hozzám egy cimborám, aki a magyarországi forgalmazónál „felcsípte” a milánói Rocket Espresso új zászlóshajóját, az R60V modellt és szintén frissen piacra került őrlőjét a Fausto-t.

Catler 9010 dual bojler kávégép bemutató dobozAz automata szegmensben induló Catler ES 8012-es gép tesztje után izgatottan vártam mivel rukkol elő, mit nyújt a nagy testvér, az ES 9010-es dual bojleres gép. Kicsomagolásakor a megszokott átláthatóság és rendezettség fogadott, pillanatok alatt üzembe helyezhető a masina, a jól ismert szűrőpatron behelyezése után feltöltöttem a tartályt és már következett is a bekapcsolás.

Ascaso Basic kávégép bemutatóAz Ascaso Basic kávéfőzőgép kényelmes mérete tökéletesen megfelel az otthoni vagy irodai felhasználáshoz. A kávéfőzőgép tervezésekor a közepes méretű helyiségeket vettük figyelembe, anélkül hogy ez a professzionális teljesítmény vagy design kárára menjen. Mindezt egyszerűen és elegánsan, a mindennapi használathoz igazodván.