KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Ha hozzánk hasonlóan te sem tudnál elképzelni egy reggelt kávé nélkül, és úgy gondolod, hogy nincs is jobb egy csésze forró feketénél, akkor tekints át az alábbi gyűjteményt. Olyan érdekességeket válogattunk, amelyeket minden kávéimádónak tudnia érdemes. Bár a kávét először Etiópiában fedezték fel 850 körül, csak 1100-ban vált népszerű itallá. Jemen kikötővárosa, Mokka hozzájárult ehhez. Innen exportálták tengeri úton a sajátos csokoládé ízű mokkát Indiába, Jávára, majd 1515-től Európába is. 160 évvel később Angliában több mint 3000 kávézó működött.

Kedves kávérajongó! Igyekeztünk pozitív hírekkel érkezni az augusztusi nyaralások időszakában. Először is sorra érkeznek a Kapucziner raktárába a 2022-es friss szüretből a szállítmányok. A világ minden tájáról érkeznek az arabica kávébabok, többek között Etiópiából, Kenyából, Nicaraguából, Nepálból, Guatemalából, Hondurasból, Costa Ricáról, Mexikóból, Panamából. A kávék egytől egyig kiváló paraméterekkel rendelkeznek. Szerencsére az idei minőségre vonatkozóan túlzás nélkül csak pozitív jelzőket használhatunk.

TRIÓ, ÉS 5=6 SZEMES ÉS DARÁLT ILLY KÁVÉ CSOMAGOK KEDVEZMÉNNYEL! Augusztusban az EspressoShop.hu TRIÓ csomagjában 3 féle szemes illy kávát kóstolhat meg kedvezményes áron! A trió különlegessége a Mona Hatoum illy Art Collection, díszdobozos limitált kiadású szemes kávé, emellett tartalmaz még egy doboz Arabica Selection Etiópia, és egy doboz sötét pörkölésű szemes fémdobozos illy kávét, is.