KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Az elhatározás, hogy mivel szeretnénk foglalkozni a jövőben, vagy hogy mi az amit szívesen megtanulnánk, - mert izgalmasnak, érdekesnek találjuk,- sokszor nagyon egyszerűen megy. Maradnak azonban kérdőjelek, hiszen már az iskolaválasztás is kisebb bonyodalmat okozhat. Mivel nem ismerjük még az adott iskolát, a tananyagot, az oktatás minőségét, ezért sokfelé nézelődünk, és próbáljuk megtalálni a számunkra legjobbat. Így van ez a barista tanfolyamnál is. Melyik a legjobb iskola, milyen a legjobb barista tanfolyam? Mi megnéztük az egyik legnépszerűbb képzőt, a Bestmixer iskolát, és utánajártunk, hogy barista témában milyen lehetőségeink vannak, amennyiben őket választjuk.
A tanfolyamok tárháza igen széles, egészen az alapoktól, a profi szintig meg tudjuk tanulni a barista szakma csínját-bínját. Hogy melyik tanfolyamban mi tetszik a legjobban, és mitől olyan népszerű és innovatív ez az iskola, azt most leírjuk, nézzük hát a tanfolyamokat.

Egy rendkívül mozgalmas év lezárására készülődünk és az egész évben tapasztaltakat megerősítve szeretnénk az eddigi fennállásunk legkiválóbb kínálatával a rendelkezésetekre állni az ünnepi készülődéshez. Az ünnepekre bátran ajánljuk az egyik közvetlen termelő partnerünk, a Santa Cristina farm káváját, ami nem csak az ünnepi asztalon gőzölögve bizonyíthat, de akár a fa alatt is megállja a helyét, mint exkluzív ajándék. Most ráadásul akciós áron kínáljuk, hogy megkönnyítsük a döntéseteket!

Kedves Kávérajongó! Közel 30 éves kávé pörkölési múltunkat átgondolva sem volt még ilyen különleges év, mint ez a 2021-es, megannyi nehézséggel, de ugyanakkor rengeteg izgalmas és különleges kávéval. Szeretnénk ezt az évet méltóképpen zárni és bátran állítjuk, hogy büszkék vagyunk ünnepi kínálatunkra, melyben a világ legkülönlegesebb kávéit gyűjtöttük össze nektek. Megszokhattátok, hogy széles választékot tartunk, amelyben most megtalálható Geisha kávé 3 különböző országból, Cup Of Excellence győztes farmok kávéi, frissen érkezett Jamaica Blue Mountain és olyan új fajták, mint a H1, vagy a Papayo, valamint talán a legkülönlegesebb a Wild Kopi Luwak. Bízunk benne hogy ebből a gazdag kínálatból mindenki megtalálja majd az ünnepi asztalra legjobban illő kávékülönlegességet magának és szeretteinek.

Ismét hatalmas sikereket értek el a magyar gyártók a londoni Great Taste Awards nemzetközi élelmiszerversenyen. A szigorú zsűri 39 magyar cég 86 termékét tüntette ki három, kettő vagy csillaggal, annak függvényében, mennyire ítélt magas színvonalúnak egy adott terméket. A pálinkától a csokoládékon, nemes paprikán át a hústermékekig széles skálán mozog a díjazott termékek köre. „A fogyasztók, a kiskereskedők és a nagy élelmiszerbeszerzők által egyaránt a kiválóság megbízható pecsétjeként elismert Great Taste sikere izgalmas lehetőségek kapuja lehet az élelmiszer- és italgyártók számára” – áll a verseny kezdőlapján.