KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Az elhatározás, hogy mivel szeretnénk foglalkozni a jövőben, vagy hogy mi az amit szívesen megtanulnánk, - mert izgalmasnak, érdekesnek találjuk,- sokszor nagyon egyszerűen megy. Maradnak azonban kérdőjelek, hiszen már az iskolaválasztás is kisebb bonyodalmat okozhat. Mivel nem ismerjük még az adott iskolát, a tananyagot, az oktatás minőségét, ezért sokfelé nézelődünk, és próbáljuk megtalálni a számunkra legjobbat. Így van ez a barista tanfolyamnál is. Melyik a legjobb iskola, milyen a legjobb barista tanfolyam? Mi megnéztük az egyik legnépszerűbb képzőt, a Bestmixer iskolát, és utánajártunk, hogy barista témában milyen lehetőségeink vannak, amennyiben őket választjuk.
A tanfolyamok tárháza igen széles, egészen az alapoktól, a profi szintig meg tudjuk tanulni a barista szakma csínját-bínját. Hogy melyik tanfolyamban mi tetszik a legjobban, és mitől olyan népszerű és innovatív ez az iskola, azt most leírjuk, nézzük hát a tanfolyamokat.

Egy rendkívül mozgalmas év lezárására készülődünk és az egész évben tapasztaltakat megerősítve szeretnénk az eddigi fennállásunk legkiválóbb kínálatával a rendelkezésetekre állni az ünnepi készülődéshez. Az ünnepekre bátran ajánljuk az egyik közvetlen termelő partnerünk, a Santa Cristina farm káváját, ami nem csak az ünnepi asztalon gőzölögve bizonyíthat, de akár a fa alatt is megállja a helyét, mint exkluzív ajándék. Most ráadásul akciós áron kínáljuk, hogy megkönnyítsük a döntéseteket!

Kedves Kávérajongó! Közel 30 éves kávé pörkölési múltunkat átgondolva sem volt még ilyen különleges év, mint ez a 2021-es, megannyi nehézséggel, de ugyanakkor rengeteg izgalmas és különleges kávéval. Szeretnénk ezt az évet méltóképpen zárni és bátran állítjuk, hogy büszkék vagyunk ünnepi kínálatunkra, melyben a világ legkülönlegesebb kávéit gyűjtöttük össze nektek. Megszokhattátok, hogy széles választékot tartunk, amelyben most megtalálható Geisha kávé 3 különböző országból, Cup Of Excellence győztes farmok kávéi, frissen érkezett Jamaica Blue Mountain és olyan új fajták, mint a H1, vagy a Papayo, valamint talán a legkülönlegesebb a Wild Kopi Luwak. Bízunk benne hogy ebből a gazdag kínálatból mindenki megtalálja majd az ünnepi asztalra legjobban illő kávékülönlegességet magának és szeretteinek.

Az elmúlt napokban a kávéval kapcsolatos hírek a világsajtó érdeklődésének középpontjába kerültek. Naponta vezető cikként kerültek a legnevesebb újságok, magazinok első oldalára a szárazság okozta pusztulás, a brazíliai fagyhullám okozta termés kiesés és az emiatt fenyegető drasztikus áremelés. Ebben az időszakban, hogy pozitív hírrel is szolgáljunk, működésünk közel 30 éve alatt soha nem sikerült ennyi kiváló alapanyaggal feltölteni raktárunkat. Igaz, valóban emelkedtek a beszerzési árak, de viszont a beérkezett alapanyagok minősége, mind a laboratóriumunkban mért paraméterek, mind a kóstolások alapján kiválónak bizonyulnak, így továbbra is nagy lelkesedéssel bátorítunk arra benneteket, hogy kóstoljátok meg az új specialitásainkat, valamint közvetlen farmi beszerzésünkből az El Salvador Santa Cristina farm 2021 szüretelésű kávéjait.