KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

A kávék "Oscar-díjaként" elhíresült "Cup Of Excellence" megmérettetés jelentősen hozzájárult a specialty kávék minőségének folyamatos javulásához Közép- és Dél-Amerikában. A farmereknek extra motivációt jelent a megmérettetés és az a remény hogy győztes kávéikat fantasztikus árakon értékesíthetik az árverésen. Blogunkban bővebben is olvashatsz a versenyről, illetve most ki is próbálhatod az egyik résztvevőt, hiszen frissen érkezett kínálatunkba a Nicaragua Santa Rosa COE tétele, melyet megrendelhetsz, vagy 20.000 Ft feletti rendelés esetén ajándékba küldünk.

Beindult az iskolaév, sokaknak így még korábban indul a reggel, ezért jól jöhet egy csésze kávé a kedvenc blendünkből, vagy specialty kedvencünkből. Széles választékunkból továbbra is határtalanul válogathattok ízléseteknek megfelelően és most ajándék kávéval is kedveskedünk nektek, amennyiben 15 000 Ft felett rendeltek. Kérjétek ajándékba kedvenceteket, vagy egy olyan kávét amit már régen ki akartatok próbálni!

A MindigKávé webáruház professzionális termékeket kínál, hogy otthonába is kávéházi hangulatot tudjon varázsolni! Az árazásnál figyelembe vettük, hogy minél több emberhez el tudjanak jutni az általunk kínált kávék (szemes, őrölt, kapszulás és instant változatban is), valamint a hozzájuk tartozó kiegészítők. A MindigKávé webshopban mindent megtalál, ami a gondtalan kávézáshoz szükséges, barista eszközök és kiegészítők széles választékával várjuk!