KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

A tavalyi panamai díjnyertes kávébabok aukcióján új rekord született: az Elida Geisha nevű törzs egy fontjáért – nagyjából fél kilogrammjáért – közel 803 dollárt adtak, és amiből összesen 45 kilogrammot értékesítettek összesen – írja a BBC. Az Elida Geisha a közép-amerikai vulkanikus erdei rezervátumban lévő családi ültetvényről származik.

Ha most vásárol legalább 3 doboz jegesteát az EspressoShop.hu-n 1000 Ft-os kuponnal ajándékozzuk meg! Hűsítse magát valódi teából készült jegesteával! A Dammann kánikulára hangszerelt frissítő, könnyű teái zöld vagy fekete tea alappal, a gyümölcs- és virág ízkombinációknak köszönhetően nem mindennapi ízekkel, tartósítószermentesen teszik könnyebbé a nagy melegben is a koncentrációt, vagy a jóleső pihenést.

Napi két eszpresszó hatásosságát sikerült egy véletlen teszttel alátámasztani: egy 11 éves francia kisfiú ritka, örökletes, gyógyíthatatlan betegségének, a diszkinéziának a tüneteit szüntette meg a kávé. A kisfiú betegségét egy évvel korábban diagnosztizálták – olvasható az Annals of Internal Medicine belgyógyászati szaklapban.