- Kávékorzó tesztcsapat
- Kávékóstoló, podos kávétesztek
Barbera Espresso Casa pod - a menő manó
A Szicíliából származó Barbera kávécsalád, gyártója egy 5 generációs családi vállalkozás, mely 1870-től készíti nagy szenvedéllyel és hozzáértéssel kávét. A kávébabokat lassan és elkülönítve pörkölik, hogy az igazi olasz eszpresszó kiegyensúlyozott ízvilágát érjék el. Ezután - víz helyett - hirtelen száraz levegővel hűtik le. Ez az eljárás biztosítja, hogy az értékes kávébabok megőrizzék zamatukat. Az Espresso Casa POD minőségi kávékeverék, melynek kellemesen édes alapíze olyan más, erősebb jegyekkel keveredik, amelyek élénkebb ízt adnak az espresszónak. Egyesíti magában a gyengéd és az erősebb, zamatos ízvilágú kávék aromáját, amelyek a pörkölt íztől a csokoládéig terjednek. A kávé ezáltal lesz kiegyensúlyozott, teljes és telt ízű. Az értékes kávészemek illatos aromái különlegesen erős utóízt hagynak maguk után, a kávé habja pedig bőséges és sűrű. - tudtuk meg a forgalmazótól.