KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Kedves Olvasóink! Először is szeretnénk megköszönni, hogy ilyen sokan szavaztatok a kedvenceitekre. Mint minden évben, idén is szoros verseny volt. Sajnos a jelenlegi gazdasági helyzet igencsak megnehezíti a kávés szektorban szereplők életét (na persze másokét is), így ezt lehetett érezni a kávézók, és baristák nevezéseinél is. Megtörtént a szavazatok kiértékelése. Megszületett a végeredmény, amit szándékosan összekevertünk, mivel a kategória győzteseit csak a helyszíni díjátadó ünnepályen szeretnénk megnevezni.

Kedves olvasó! A KÁVÉKORZÓ a fogyasztókat bevonva, idén is díjazza a kávés szakmában a „Legjobbakat”. Megszokhattuk, hogy szinte minden évben történik valami. A folyamatos, örömteli fejlődés mellett rendszeresen adódnak nehézségek is, gondoljunk csak a pandémiára vagy az elszálló energia árakra. Szerencsére nagyon sokan vannak azok, akik semmilyen nehezítő körülmény ellenére nem hajlandók feladni, és kitartanak. Az évente megrendezendő szavazással a KÁVÉKORZÓ is igyekszik motiválni, és elismerni a szakmájuk iránt elkötelezett embereket. Amellett, hogy elsősorban a fogyasztókat igyekszünk megszólítani, és "megmozgatni", reméljük, hogy a szakemberek számára is az ő véleményük az egyik  legfontosabb.

Idén végre újra találkozhattunk a kávés szakma jeles képviselőivel a 10. Kávékorzó díjátadón. Tavaly a pandémiás helyzet keresztbe húzta ezen törekvésünket, de idén semmilyen nehézség nem állhatta útját a rendezvénynek. Itt szeretném megköszönni a helyet biztosító Bestmixer Iskolának az igényes helyszínt, és nagyszerű vendéglátást, illetve a támogató partnereknek, hogy évről-évre mögé állnak ennek a kezdeményezésnek.