- Kávékorzó Tesztcsapat
- Kávékóstoló szemeskávé tesztek
Bristot Brasile kávékóstoló
A Bristot-nál a keverés és a pörkölés művészete egyike a feldolgozás legfontosabb, kifinomult szakaszainak. Miután a kávészemeket átlagosan 15 perc hevítésnek teszik ki, hirtelen lehűtik, hogy előcsalogassák és megőrizzék a legfinomabb aromák jellegzetes karakterét. Végül a kávét pihenni hagyják legalább egy héten át egy módosított légkörű silóban annak érdekében, hogy fokozzák és tovább finomítsák a keverék ízvilágának jellegzetességeit, mielőtt aromamegőrző zacskóba csomagolják. Az Alta Mogiana Brazília egyik tradicionális kávétermesztési régiója, amely világszerte ismert a kiváló minőségű kávé előállításáról. Ez a kávé egyedülálló édességgel bír, tökéletesen kiegyensúlyozott testességgel és savassággal -tudtuk meg a forgalmazótól.